Riscograma
Lucian Davidescu

Skrill sau Neteller – care card de pariuri e mai bun

Când este vorba despre retras banii câștigați din pariuri, de departe cele mai populare opțiuni sunt Skrill și Neteller – „eterni rivali” deși în realitate de anul trecut au același proprietar.

Față de alte carduri, avantajul celor două este că multe dintre casele de pariuri se conectează direct la portofelul electronic oferit de cei doi emitenți astfel încât tranzacțiile sunt mai simple și mai rapide. Însă ele sunt convenabile doar dacă le folosiți pentru anumite tipuri de operațiuni: depinde cât de mulți bani rulați, cât de des, în ce valută ați jucat, dacă îi cheltuiți la magazin, dacă îi transferați în cont sau dacă preferați să îi retrageți de la bancomat.

Majoritatea costurilor au fost aliniate, astfel că opțiunea pare dificilă. În realitate, există și suficiente diferențe care să le poziționeze, în funcție de nevoile celui care pariază. Părerile sunt împărțite astfel:

Avantajele Skrill:

1. Plata în cont este ceva mai ieftină (4 euro pe tranzacție) – preferabilă pentru cei care lucrează cu banca.

2. Retragerea de la bancomat este taxată cu sumă fixă (1,8€) – preferabil pentru cei care retrag sume de cel puțin 100€ odată.

3. Alimentarea cu cardul Maestro este gratis (cu Visa sau Mastercard costă 1,9%)

Click pentru a comanda cardul Skrill.

Avantajele Neteller:

1. Nu există taxă anuală de mentenanță, preferabil pentru cei care nu folosesc cardul constant. Atenție, însă, taxa de inactivitate după un an este mai mare.

2. Retragerea de la bancomat este taxată procentual (1,75%), astfel că acest card este preferabil pentru cei care retrag mai puțin de 100 de euro odată.

3. Alimentarea cu cardul MasterCard Debit (trebuie să fie inscripționat întocmai) este gratis (cu restul costă 1,9%).

4. Există mai multe opțiuni, incluzând plata cu Bitcoin, cardul virtual și mai multe monede.

Click pentru a comanda cardul Neteller.

Pentru altceva decât pariuri, consultați riscograma.ro/cards

Niciun comentariu