Riscograma
Lucian Davidescu

Cum să câştigi la pariuri sportive tot timpul: metoda sigură 100%

Nu este Martingale, nu este o schemă piramidală, nu este escrocherie. Dacă te mulţumeşti cu un profit minimal dar constant, fără riscuri, poţi obţine bani din diferenţele de cotare ale caselor de pariuri.

În trezoreriile băncilor sau în fondurile de hedging, departamentul de arbitraj urmăreşte cotaţia aceluiaşi titlu de valoare pe cel puţin două pieţe diferite care îl cotează, Când apar diferenţe de preţ, arbitrajorul îl cumpără pe cel mai ieftin şi îl vinde pe piaţa pe care este mai scump. O strategie similară o au asigurătorii sau dealerii care acoperă simultan riscuri care se exclud reciproc.

Asta include cumpărarea de opţiuni call sau put, contracte care garantează cumpărarea respectiv vânzarea unui titlu la un preţ fix, în momentul decis de deţinător. Atunci când rezultatul este limitarea pierderilor, vorbim doar de hedging. Dacă strategia are profit garantat, este deja arbitraj.

Apropo, „băieţii deştepţi din energie” fac ceva asemănător – cumpără ieftin suplusul şi acoperă scump deficitele de curent – dacă s-ar limita la arbitraj, tot ar face profituri măricele. Practic, banii vin din asimetria de informaţie. Adică din ce ştii tu şi alţii nu ştiu.

Ce fac însă traderii când sunt concediaţi în pachete de câte 10.000? Unii se apucă de pariuri. Prudent, sistematic, decisiv, aşa cum au învăţat la bancă.

Arbitrajul pe pariuri sportive este unul dintre hobby-urile profitabile şi relativ răspândite în ţările anglo-saxone. Ce înseamnă asta: pariezi la două case cu cote diferite în aşa fel încât câştigul de la oricare să fie puţin mai mare decât costul total pentru amândouă, deci sigur.

Există şi servicii gen „betting tips”, „sports intelligence”, „soccer predictions” sau „surebets arbitrage” pe diverse site-uri, cu avantajul că au făcut alţii toată munca înainte şi dezavantajul că vor câştiga doar cei care se mişcă extrem de repede pe informaţiile oferite. Altfel, metoda cea mai solidă este cea clasică.

Casele de pariuri aproape că tolerează starea de fapt, pentru că pierderile teoretice sunt într-o marjă acceptabilă. Singura limitare: când piaţa se aglomerează, profiturile se împart la din ce în ce mai mulţi arbitrajori.


Publicitate: Găsiți opțiuni de carduri pe care le puteți comanda acasă pe riscograma.ro/cards


Ok, metoda:

1. Alege cel puţin două case de pariuri diferite, cu evenimente similare (cu doar două variante – victorie sau înfrângere) şi la care să poţi plasa pariurile rapid şi uşor.
2. Urmăerşte diferenţele de cotaţie. Cu cât sunt mai mari, cu atât sunt şanse pentru un pariu mai profitabil. Oportunităţile sunt rare. Fie ai mult timp şi răbdare, fie îţi găseşti o aplicaţie software care să te ajute.
3. Stabileşte dacă un eveniment se califică pentru arbitraj, adică asigură un profit minim rezonabil, să zicem 1%, pentru oricare din variante.
4. Plasează pariurile la cele două case în cote proporţionale, aşa cum ţi-a rezultat din calcule.
5. Ia banii, mergi cu profitul la bere.

Cum faci calculele:

1. Adună cotele de câştig a doi adversari, pentru acelaşi eveniment, de la două case diferite.
2. Calculează ponderea fiecărei cote în total.
3. Din 100%, scade ponderea unei cote şi vei afla cât din suma totală trebuie să mizezi pe ea. De exemplu, dacă ai o cotă 1,5 şi una 3,5 – totalul este de 5, prima reprezintă 30%, deci trebuie să pariezi pe ea 70% din bani. A doua reprezintă 70%, deci trebuie să îi aloci restul de 30% din bani.
4. Fă simulările. Dacă în orice scenariu ieşi pe plus, poţi paria. Dacă e pe minus, mai caută.

La ce trebuie să ai grijă:

1. Scade eventualul comision al casei şi impozitele, vezi dacă pariul rămâne profitabil.
2. Ia în calcul dacă există limitări la suma câştigată sau posibilitatea anulării pariului. Citeşte toate regulile caselor de pariuri.
3. Ai grijă să plasezi pariurile simultan, pentru a nu interveni modificări de cotă.
4. Nu te grăbi. Vezi exact pe ce ai pariat banii.
5. Nu amesteca arbitrajul cu pariurile obişnuite. Există metode de alocare proporţională sau de distribuţie a sumelor pe mai mult de două evenimente, pe care le vei învăţa în timp şi în cazul cărora îţi vei putea folosi experienţa de parior ‘tradiţional’.

Citește și 
Cum să câștigi la pariuri – metoda sigură 200%
Ce este un VPN și la ce folosește
Skrill vs. Neteller – ce card de pariuri să-ți alegi
Care e diferența dintre pariuri și forex
Cum să joci la pariuri în secret deplin

Avertisment!

3 iunie 2017
Textul de față a fost citit, în cei aproape 7 ani de când a fost publicat, de peste 300 de mii de ori. Asta înseamnă efectiv 5% din cititorii acestui blog – doar un articol despre afacerile în agricultură a fost citit ceva mai mult.

La început, l-am scris mai ales mai ales pentru bancherii care aveau să rămână fără joburi din cauza crizei, însă apetitul public a depășit orice așteptări. Cu siguranță, destui au câștigat bani de pe urma lui și probabil și mai mulți au continuat să piardă. Dar există și o veste proastă. Tocmai interesul uriaș face ca azi articolul să nu prea mai fie valabil.

E o vorbă: „La pomul lăudat să nu te duci cu sacul!” Arbitrajul funcționează doar atâta vreme cât numărul celor care îl folosesc este foarte mic, cât să speculeze niște erori ocazionale. Când numărul lor crește atât de mult, ajungi să te bați pe firimituri!

Desigur, întotdeauna se găsesc campioni – unii care reușesc să ajungă pe primele locuri, cu oricât de mulți s-ar bate. Dar îți voi spune altceva. Dacă ești atât de bun încât să poți răzbi aici, vei putea câștiga bani mai mulți și mai ușor în aproape orice alt fel!

Am mai spus-o – singura metodă cu adevărat sigură să câștigi din pariuri este să îți faci propria casă de pariuri (bine, chiar și atunci există riscuri, dar barem pleci la drum cu avantaj, nu cu handicap).

288 de comentarii
Econtext

Cum sa castigi din pariuri sportive. Intotdeauna!

Nu, nu este Martingale, nu este o schema piramidala si nici vreo inselatorie. Nu este nici clasicul arbitraj, care pare posibil teoretic, dar aproape imposibil practic. Este o metoda simpla, din care poti castiga constant la pariuri sportive.
Daca te multumesti cu un profit mic, dar constant, atunci va prezentam o metoda simpla, dar extrem de eficienta.
Fotbal cu risc scazut
In primul rand, alegem sportul pe care vom paria. Iar acesta este fotbalul. Ideea de baza este urmatoarea: incercam sa obtinem o cota 2, care sa dubleze suma pariata si din cat mai putine meciuri.
In al doilea rand, vom alege doar meciuri dezechilibrate, unde joaca echipe puternice (cele mai bune echipe din campionatele lumii). De obicei, la un astfel de meci echipa favorita are o cota de 1,3 -1,4.

De exemplu, Manchester United cu o echipa din subsolul clasamentului englez. Iar pentru a reduce factorul de risc, punem pe bilet doar doua astfel de meciuri. Si care impreuna fac cota 2! Adica se dubleaza castigul.
In plus, de fiecare data cand pariem, alegem cele mai dezechilibrate meciuri, dar in care sa joace echipe puternice. Pentru aceasta, facem o lista cu cele mai puternice echipe din campionatele mari ale lumii si analizam de fiecare data meciurile in care joaca. Nu mentinem aceleasi echipe mai mult de doua meciuri consecutiv!
7 din 10
Mai mult: intotdeauna pariem aceeasi suma pe fiecare bilet! Iar la finalul unei luni, tragem linia si vedem care este rezultatul. Iar potrivit statisticilor, 7 din 10 astfel de bilete ies castigatoare.
Sa presupunem ca mizam 100 de lei pe fiecare bilet. Dupa zece bilete, am cheltuit 1.000 de lei, iar daca vom castiga 7 din 10 meciuri, atunci avem un profit de 400 de lei. Daca 7 bilete pe care am pariat 100 de lei ies castigatoare, atunci avem 1.400 lei.
Scazand suma pariata initial, adica 1.000 de lei, rezulta un profit de 400 de lei. Treptat, putem mari suma pariata, dar cu mare atentie, doar dupa ce metoda a fost testata deseori.

Reguli
Marea iluzie a pariorilor este ca pot castiga sume imense pariind extrem de putin. Din acest motiv, fac mai multe greseli, cum ar fi: includerea unui numar mare de meciuri pe un bilet, alegerea unor combinatii cu sanse foarte reduse de castig, dar care au cote foarte bune. De altfel, sunt mai multe erori pe care le fac pariorii.
Si din aceste cauze este important ca pariorul sa-si stabileasca o serie de reguli pe care sa nu le incalce niciodata. Una din acestea ar fi sa nu-si modifice metoda de pariat, sa nu adauge echipe in plus pe bilet, chiar daca meciurile respective par extrem de tentante.

O alta regula ar fi ca pariorul sa nu-si modifice biletul cand ajunge la casa de pariuri: sa parieze doar ce a gandit acasa. De asemenea, sa nu parieze suplimentar, sa nu mai puna si alte bilete in afara celui stabilit acasa.
Doua – trei bilete pe saptamana sunt suficiente, nu trebuie sa cautam sa punem extrem de multe pariuri, chiar daca respectam metoda de a paria doua meciuri pe bilet.
Martingale si arbitraj
Sa mai spunem cateva lucruri despre alte metode care par extrem de atractive. In istoria jocurilor de noroc, doua metode mari de a paria au luat ochii ‘specialistilor’. Metoda Martingale si arbitrajul.

Metoda Martingale, in care iti alegi o echipa si pariezi pe ea pana iti intra biletul scontat, are o mare deficienta: ai nevoie de sume uriase de bani. Mai exact, in Martingale alegi o echipa si pariezi pe ea pana face egal. Cota la egal este intotdeauna in jur de 3 la fotbal.
Prin urmare, castigi de trei ori suma pariata. Practic, pariezi aceeasi echipa pana face egal si intotdeauna aduni pe fiecare bilet toata suma pariata pana atunci (toate biletele anterioare). Din nefericire, daca pornesti cu 50 de euro pe bilet, poti ajunge rapid sa pariezi si 10.000 de euro pe bilet. Pentru o astfel de metoda ai nevoie de multi bani de pornire. Foarte multi!
Arbitraj

In al doilea rand, arbitrajul! Urmaresti cotele aceluiasi meci la diferite case de pariuri, iar cand apar diferente de cote, pariezi la ambele si castigi din diferenta. De exemplu, la tenis ai doar doua variante, castiga unul din cei doi jucatori.
Sa presupunem ca la o casa de pariuri unul din jucatori are o cota de 2,5 la victorie, iar la alta casa de pariuri, celalalt jucator are o cota de 2,6 la victorie. Pariem la ambele case (100 de lei pe bilet, de exemplu), iar unul din cei doi tot va castiga si un bilet tot va iesi castigator. In exemplul nostru, cel mai mic castig ar fi 250 de lei (cota de 2,5 X 100 lei).
Daca scadem cele 200 de lei investite pe cele doua bilete, rezulta un profit de 50 de lei. E o varianta infailibila, dar cu o singura conditie: daca chiar am putea gasi asemenea meciuri! Si cu o frecventa crescuta, nu odata la 10 luni! Sa mai spunem ca trebuie sa luam in calcul si comisioanele aferente, care reduc marja de castig! Si restrictiile aferente (cum ar fi faptul ca nu poti lua doar acel meci pe un bilet, trebuie sa mai iei si alte meciuri).
Astfel, cea mai buna varianta de pariat pare cea prezentata de noi: pe favorite! Daca aveti si alte metode, va invitam sa ni le impartasiti! Succes!

klu

Nu cred ca ai luat in calcul faptul ca marja profitului din metoda prezentata e mai mica decat impozitul de aprox 20% aplicat la valoarea sumei totale castigate la casele de pariuri.Din cate am inteles acest impozit se aplica la toata suma nu doar la profitul aferent pariului.Mai exact la o suma de 100 RON pariata cu o cota de 10,scoti 1000 RON dar lasi la casa 200 RON.In acest caz nu prea ai cum sa castigi.Corecteaza-ma daca gresesc

Dumitru

Bun bun… Atunci in cazul asta… Cu o marja de profit de 5% ceea ce pare-mi-se… este mare, putem castiga un 30 RON pe zi linistiti (pentru fiecare 2 case de pariuri). Sa zicem ca gasim 10-15 pariuri pe luna, ne-am scos cu 300-450 RON pe luna pe dubla de case de pariuri.

Concluzia mea: ne trebuie minim 20 de case de pariuri sa putem duce si noi o viata mai OK.

Oricum, threadul este teoretic foarte interesant insa pentru mici gainarii total nepractic 🙂

Gabriel

Si care sunt sporturile alea cu 2 variante de pariat (1 sau 2, fara x)care sunt regasite la casele de pariuri? … intreb si eu pentru ca nu ma pricep la pariuri sportive. Multumesc frumos.
PS – De ce trebuie sa jucam la doua case de pariuri diferite si nu o putem face decat la o singura casa de pariuri. Exemplu: un sport unde se poate paria doar 1 sau 2 (fara remiza) sa spunem ca pt primul sporiv (echipa de sportivi) este cota de 1,5 la victorie si pentru al doilea sportiv (echipa de sportivi) cota este de 3,5 la victorie. Suma care suntem dispusi sa o pariem este de 1000 ron, pe care o distribuim conform calculelelor de mai sus, adica 70 ron pe primul sportiv si 30 de ron pe al doilea sportiv; castigul este de 105 ron in ambele cazuri. Este corect rationamentul sau ma insel eu?

Gabriel

In exemplul de mai sus vroiam sa spun 100 ron nu 1000 ron … scuze.

sdan

gabriel, nu merge asta la o singura casa de pariuri, deoarece cotele sunt puse in asa fel incat sa nu poti face arbitraj. si ma indoiesc ca poti face asta la case diferite, cotele sunt cam aceleasi din cate am vazut eu, pariind rar, la vreo 3 case de la mine din oras.
iar la sporturile de echipa unde e mai rar egalul, gen handbal, baschet, una din echipe are o cota intotdeauna mica, cu care pierzi.

sdan

si inca o chestie, de regula e o limita de evenimente de jucat (3 de ex. la stanley bet). ce te faci acum?

Gabriel

Ce faceam si inainte….NU PARIEZ :)(ca in bancul cu casinoul: Cand castigi la casinou? R: Cand nu joci.)

Steff

Cateva completari:

1.Se mai numeste „surebets”
2.Se incearca la casele de pe internet, pentru a scapa de taxe
3.Trebuie sa ai cont la mai multe case ==>
-bani mai multi blocati
+bonusuri la prima depunere
4.Trebuie sa cunosti foarte bine regulamentul fiecarei case in parte
(poti paria pe Tenis, unul din jucatori se retrage, primeste cota 1.00 si per total iesi pe minus)
5.Nu se pariaza neaparat pe (meci in 2 cu suma 0) meciuri cu 2 variante de rezultat (se poate paria si pe fotbal 1×2 sau rezultate de lunga durata: Castigator Prezidentiale, etc…)
6.In general casele de pariuri acopera un risc de cca 90% deci cotele nu vor fi 2.00 – 2.00 ci 1.90 – 1.90, cotele sunt in permanenta miscare datorita pariurilor in curs, deci sunt perioade foarte scurte de timp in care poti paria pe acea diferenta.
7.Sumele pariate sunt limitate, e iarasi un risc pe care trebuie sa-l luati in calcul.
8.Exista deja site-uri, sisteme care calculeaza deja acest lucru, deci nu e ceva nou.
9.Se poate incerca si la casele de strada din Romania, insa trebuie luate in calcul toate taxele, impozitele.(In general se gasesc sub 10 meciuri pe an, dar trebuie sa monitorizezi aproape non-stop cotele)
10.Mai exista si erori de cote (rar cei drept, uneori casele ofera cota 1.00) dar trebuie luat in calcul si acest aspect.

Pentru mai multe info: steff_fun[at]yahoo.com

Steff

Pentru week-end-ul asta am gasit asa ce +80% profit garantat 🙂

Steff

Meciul din week-end a iesit, pentru maine doar 5% profit 🙂

sprandimns

🙂 interesanta schema:) dar uite…..daca dispui de niste banisori…poti incerk schema cu x-ul….ex: i-ei o echipa…deportivo sa zicem..incepi cu 20 de lei pariezi x…daca nu iese ..saptamana viitoare dublezi banii si tot asa….profitul este garantat de min 25%…si cand iti iese o i ei de la capat cu aceieasi echipa..sau cu alta:)..dar aveti grija….pt ca eu am ajuns sa bag 800 lei si sa intamplat ca sa nu mai am bani sa bag in saptamana cu meciul respectiv….:) si a si iesit……si eu mi am luat tzeapa….dar doar pt ca eu am ramas fara bani:) insa daca ai bani….merge;)

costy

dak vreti sa castigati la sigur…. bagati 5 meciuri cu cote mici da sa fie de ex: barcelona(cotat 1.35) – deva(cotat 10) bagati 1… incercati cu meciuri dinaste …castigati la sigur….. bagati macar 10 lei si scoateti 30-40:P sau mai puteti(dak aveti bani) sa bagati mai multe meciuri cu cotele aproape egale 2.30- 2.40 (1) si bagati mai multe ai dati o omditie……da bagati mai multe bilete(adica dak nu esti sigur pe un meci al bagi ivers pe biletul celalatlt sau cel mai bn combini mai multe meciuri si le dai conditie)

de obicei bag mai multe bilete… ma duc pe bulan si pe gandire logica si in general castig 1 bilet din 5(bag 5 o data cu meciuri combinate)

mircea

salut. in primul rand felicitari pt site. foarte interesant. azi l-am descoperit si-mi pare rau ca nu am facut-o mai devreme. m-am oprit la articolul asta pt ca ma intereseaza in mod direct. vreau sa incep sa 'investesc' in pariuri…insa nu asa. strategia ta nu tine la infinit. orice casa de pariuri care vede ca faci profit constant(oricum imediat o sa-si dea seama ca faci hedging) vorbesc de astea online…o sa-ti limiteze contul si miza in secunda 2 :)) asta ti-o spun din experienta proprie. anyway…

ma gandeam sa incerc pe betfair…si chiar vroiam sa-ti cer un sfat. ma gandeam sa incep o strategie de trading pe pietele oferite de betfair…acum testez cateva strategii si piete…sa vad ce iese. in principiu vreau sa cumpar jos…si sa vand cand e sus…cota normal 🙂 daca ai incercat deja..sau ai auzit de o strategie buna…spune-mi si mie te rog. multumesc anticipat

Lucian Davidescu

Nu am încercat.

Teoretic, poţi să faci combinaţii de arbitraj excelente aşa.

Practic, ai un risc mare de lichiditate. Eşti convins că găseşti cumpărător în orice moment?

Dacă ai şi put option (un preţ la care casa se obligă să răscumpere) atunci sistemul se poate închide perfect.

dany

In ziua de azi e cam greu cu pariurile pt ca sunt foarte multe blaturi la mijloc datorate miliardelor de euro ce graviteaza in jurul lor.Eu am gasit o posibilitate de a face bani din pariuri dar pt asta iti trebuie 3 abilitati :

1.SA DISPUI DE APROXIMATIV 1000 DE EURO

2.SA TE TINA SA II RISTI

3.SA NU TE LACOMESTI PREA TARE(sa scoti in jur de 2,3 mil pe zi)

Ideea este sa ii pariezi la o casa de pariuri pe net pt ca are 2 mari avantaje:poti sa joci un singur eveniment pe bilet si nu iti ia comision cand retragi(eu va recomand B.WIN).

Cum ziceam iti faci un cont pe net si iti depozitezi cam 4000 ron(40 mil vechi). Iti alegi in fiecare zi un meci din ziua respectiva cu o cota apropiata de 2(2 e cota favorabila ,pt ca cealalta cota va fi de aproxim 2,5). Pe acel meci cu cota de 2 pui la inceput 1 mil (sa castigi 2 mil),si asa ai castigat un mil in ziua respectiva(pe luna o sa faci cam 30 mil ceea ce altii cu facultate nu ii castiga :)).Pana acum e bn .Sa zicem ca pierzi acel bilet cu cota de 2.Nu e nimic . O sa pariezi in aceeasi zi pe alt meci cu o cota de 2 dar de data asta o sa pariezi 2 mil si daca o sa castigi o sa castigi 4 mil (2 mil pariate +1 mil pierdut =3 mil=>ca iti ramane 1 mil din astea 4 castig).Daca o sa pierzi si de data asta continua si pune 3 mil pe o cota de 2.SI tot asa o tii pana castigi.dar de obice ar cam trebui sa iti iese din prima o cota de 2 .Un sfat ar fi sa va uitati bn pe clasamente inainte de a select acel meci cu cota de 2.Eu nu am reusit sa joc aceasta strategie pt ca nu am avut atatia banii si de fiecare data cand strangeam 10,20 mil ii pierdeam la ruleta 😀 da ma las si sper sa fac rost de bani sa o incerc si eu. BAFTA LA TOATA LUMEA

Lucian Davidescu

@dany

Articolul începe aşa: "Nu, nu este Martingale".

Comentariul tău ar putea începe aşa: "Uite cum e cu Martingale"

Schema e validă, dar implică ceva riscuri. Într-adevăr, secretul să ţii riscurile jos este să nu te lăcomeşti. Şi să nu joci deloc la ruletă 🙂

dany

Nu stiu cum e martingale Lucian si nici nu sunt incepator dar asta am gandit-o eu in ultimele 2 luni fara sa ma inspir de la unu si de la altu….eu zic ca este o strategie buna LACOMIA=FALIMENT asa este;)

AslPls

Ruleta te ruineaza. Nici pariurile nu sunt foarte bune . Banii se fac cu cap sau ii muncesti!

Din pariuri doar cu cunostintele unui om de rand poti.. insa tre sa te dedici pariurilor.

horatiu

Salutare,

Teoretic suna bine, dar practic eu nu am gasit la nici o casa de pariuri un meci cu aceste cote (sau asemanatoare). Asa ca … cred ca e doar teorie… din pacate

Lucian Davidescu

@horatiu

E doar un exemplu 🙂 Nu cota în sine conteaza ci relaţia dintre cote.

Trebuie să faci un excel frumos, o linie de colectare a datelor, apoi să ai răbdare să proceseze mii de pariuri. N-a zis nimeni că e simplu.

The Gambler

Daca jucati online, nu aveti probleme cu impozitul. Plus ca la inceput trebuie sa aveti o suma considerabila de bani, pe care sa ii distribuiti egal intre diferite case de pariuri, pentru a putea accesa in timp real diferentele de cote.

Andrei

Pentru schema lui dany:

Nu are rost sa te complici cu pariurile sportive cu cota 2. Cel mai simplu pariu cu cota 2 este la ruleta. Puna 100 de ron pe rosu. Daca nu iese pune 200. Daca nu iese pune 400. Si asa mai departe.Daca ai ghinionul sa iasa o serie de 10 negre inseamna ca trebuie sa ai un capital serios [100+200+400+800+1600+3200+6400+12800+25600+ 51200] de peste 100000 [adica de peste 1000 de ori suma pe care vrei sa o castigi]. Sau un capital d epeste 2 miliarde pentru a "infrange" o serie de 11 negre. Si de aici in sus sumele cresc exponential [la propriu]. Cum la orice sala de ruleta ies 10 negre la rand intr-o zi, inseamna ca te-ai curatat. E drept ca pana atunci poti castiga de 100 de ori sau de 300 de ori, dar este insuficeient. Incearca daca nu crezi! Este suficient sa te cureti o singura data.

Singura metoda sigura este arbitrajul, dar te vei plictisi repede de el. Un profit de sub 1% pe zi poate parea foarte mic, in realitate este imens. Daca ajungi la limita de sus a pariurilor deschide alte conturi.

mario constantin

Iata cateva riscuri ce trebuie avute in vedere pentru a putea fi evitate :

1. Atentie la plasarea pariului. Se pot faci greseli greu de recuperat daca se actioneaza in graba;

2. Cititi cu atentie termenii si conditiile fiecarei case de pariuri;

3. Verificarea unor anumite restrictii pentru miza;

4. Atentie la expirarea sau modificarea cotelor;

5. Nu folosi sume mari ca incepator;

6. ATENTIE !!! Unul dintre riscurile care nu este prezentat pe siteurile care promoveaza arbitrajul la pariurile sportive este acela ca pot aparea asa numitele ‘pariuri anulate’. Acest lucru se intampla foarte rar dar poate fi extrem de dezavantajos in momentul in care pariul anulat trebuia sa fie unul castigator. Un pariu anulat nu inseamna pierderea mizei (casa de pariuri iti va da banii inapoi, ca si cum nu ai fi pariat ) dar inseamna invalidarea profitului, ceea ce poate fi un lucru extrem de grav.

De exemplu, in meciul de tenis prezentat mai sus, in cazul in care ‘Casa de pariuri A’ va anula pariul pe Federer, aceasta va returna miza de 431 Eur, in schimb la cealalta casa, in cazul unui esec al lui Nadal vor ramane 0 Euro in cont.

Julio

Salut.

Am fost si eu un parior impatimit acum vreo 8 ani si dupa cateva luni am renuntat brusc. Eram pe minus si mi-am dat seama ca nu e pentru mine. Eram foarte dezorganizat in pariuri atunci.

Anul trecut dupa ce am avut o discutie cu un prieten, am aflat de Martingale. Problema e ca toata lumea stie de Martingale (mai ales casele de pariuri). Partea buna e ca e un sistem ideal. Partea proasta e ca nu e practic. Asa ca intr-o seara mi-a venit o idee.

Problema:

Martingale simplificat: dublarea sumei dupa fiecare pierdere pe cote de 2 => dupa 10 esecuri consecutive (ceea ce nu este foarte mult) daca ai inceput cu 50RON (ceea ce de asemenea nu e foarte mult mai ales daca iti doresti sa castigi macar de o vacanta in Grecia) ajungi sa plasezi un pariu de 5120RON (pt cei care stau prost cu matematica inseamna peste 1200euro) si nu prea suna bine nu-i asa ?

Solutia:

Martingale complicat: cum ar fi sa nu se dubleze suma si sa poti depasi 10 esecuri consecutive ? Asta inseamna implicit sa gasesti cote mai mari, evident 🙂

Varianta 1 – Franta Ligue 1 – este un campionat foarte echilibrat si evident sunt foarte multe meciuri de egalitate. Cota ?… ~3 la egal. Excelent!

Sistemul pe care l-am conceput anul trecut ar fi rezistat la 17 esecuri consecutive si as fi iesit pe plus si pariul maxim ar fi fost in jur de 16milioane. Nu suna prea placut dar totusi e o imbunatatire fata de 10 cu 1200euro. Asa ca am luat sezonul 2008-2009 la teste. Concluzia? Daca as fi luat toate echipele dupa un sezon complet as fi avut profit de aproape 100 milioane (1-2 echipe au fost un esec total si dupa 17 esecuri am inceput din nou seria). Am cunostinte bugetari in invatamant care lucreaze de 30 de ani sau cunostinte cu facultate si master care castiga aproximativ 1200 RON pe luna. Deci nu e rau pentru stat acasa si pariat pe net.

Varianta 2: alta data – daca sunt doritori 🙂

Concluzie: Trebuie sa accepti esecul. Face parte din joc. Important e sa ti cont de el si sa poti susti cat mai multe. Esec in cazul meu inseamna o serie de 17 (maxim calculat de mine) pariuri nereusite pe o singura echipa. Daca planul tau ia in considerare esecul, care de altfel este iminent, si este foarte bine gandit si testat atunci se merita incercat.

Plan:

– algoritm complex cu un numar determinat de esecuri si optimizat in functie de buget si campionat

– o suma initiala de peste 1000euro

– case de pariuri online (cel putin 6 calculasem anul trecut)

– teste, teste, teste

– si cel mai important 'plan you bet and bet your plan'!!!

Un lucru este cert in viata oricaruia dintre noi (parior sau nu) – moartea. Restul tine de probabilitate 😉

Apropo…. un sistem creat de tine este mai sigur decat unul pe care il gasesti pe net si de care stie toata lumea, inclusiv casele de pariuri 😉

pariuri

Foarte documentat articolul, singurul dubiu se refera la amintitele "accidente" care pot aparea in practica. Cind te joci la un randament de 1-2%, probabilitatea sa ai un asemenea ghinion este foarte mare. Casele de pariuri joaca fair, insa dupe regulile LOR.

Ar mai fi ceva, multe arbitraje se fac cu case de pariuri si ligi cu limite relativ mici de pariere, vei gasi rar surebets intre pinnaclesports si 188bet sau mansion sa zicem. Un surebet pe liga 2 la totesport nu te ajuta cu nimic….

Pentru cei care vor totusi sa incerce, iata un site care ofera free asemenea situatii, il puteti verifica eventual in privinta acuratetii:

http://www.pariuri-online.ro/pariuri-sigure/index

coco

Salut , interesant ce se gaseste pe aici si imi astern si eu metoda mea , pe care am sa o incep intro saptamana , maxim . Exista un site , unde iti ofera un ,,Biletul Zilei ,, in fiecare zi 🙂 cu minim cota de 4,5 – 5 . Siteul se numeste tipseri.net (imi cer scuze daca fac reclama) si biletul zilei contine 5 pariuri pe bilet , la ce ma gandeam eu , sa zicem ca incepi de Luni si pui 10 Ron pe bilet , Marti 20 de Ron , Miercuri 40 de Ron , Joi 80 de ROn , Vineri 160 de Ron , Sambata 320 de Ron , Duminica 640 de Ron si sa zicem ca se castiga la a 7 zi , eu pana acuma am bagat adunat 1300 de Ron , pe ultimul bilet castigator miza a fost de 640 de Ron cu o 5 cota finala , 640 x 5 = 3200 de Ron . Investit pana acuma 1300 de Ron , profit pe saptamana 2000 de Ron , cu cat iese mai tarziu biletu cu atat mai bine , putem modifica meciurile etc , as zice dupa ei , ca zic eu se pricep mai bine ca mine 😀 . In arhiva lor sa intmplat sa ajunga si la a 13 zi , se intampla . Mie mi se pare o idee extraordinara … nu stiu si daca pentru altii 🙂 tipseri.net Succes

Dan

@ toti cei de sus care vorbesc despre metoda de pariuri cu dubalre la pierdere … s-au vazut in lume si serii de peste 20 de pierderi , fie ca vorbesti de ruleta sau "meci egal" in campionate echilibrate. Intr-adevar poti sa faci o schema care sa-ti permita sa iti limitezi pirderile si sa te ajute sa rezisti unei serii mai lungi de pierderi, dar nu se stie daca vei reusi sa supravietuiesti 🙂

ceea ce spune Lucian in articol se poate realiza usor … daca esti somer si ai 2000-3000Euro la dispozitie , se pot crea 2 conturi la Pinnacle si The Greek, si apoi nu ai decat sa urmaresti Arbets.com ( pe care tre sa ii platesti lunar daca vrei sa iti trimita si arbitraje peste 1% ). In general poti sa pariezi pe meciuri de tenis, baschet, etc. la marje de profit mici ( 1-4% ) dar cu sanse foarte mari de realizare ( adica sanse mari sa nu te trezesti cu pariul anulat ).

In ceea ce priveste articolul, cred ca Lucian are de adaugat riscurile potentiale ale arbitrajului – cel mai mare fiind numit "palp" ( adica dreptul unilateral al casei de pariuri de a schimba pana si cotele la pariurile deja acceptate in cazul in care considera ca este nevoie de asta – sunt situatii in care Nadal are cota 20 … la alea cu siguranta Nadal trebuia sa aiba 1,2 si cineva a gresit – iar ei modifica pariul, unilateral, si anuleaza un arbitraj foarte profitabil ala prima vedere ). Si altele 🙂

mda

cel mai mare risk este regulamentul caselor , scrie clar ca daca te prinde ca te ocupi cu asa ceva iti poate confisca bani care ai ai in cont

Pariuri

Metoda aceasta functioneaza cand dispui de fonduri mai mari pentru a-i juca. Exista o gramada de factori "impotriva firii", dar o data ce ii 'anihilezi', ai sanse sa faci profit frumusel.

Dan

inca o chestie – daca ar exista emtode 100% garantate de facut bani ar fi mult mai multi miliardari in jurul nostru 😉

Lucian Davidescu

@Dan

Nu confunda riscul cu bazinul de oportunitate. Orice investiţie poate produce o sumă totală limitată. Dacă suma disponibilă din arbitraj de pariuri în România este, să zicem, un milion de euro pe an, atunci banii se pot împărţi la unu sau la 10.000, fără ca riscul total să crească sau să scadă.

marius

salutari…

nu am jucat niciodata…. dar ma gandeam la o metoda,sa-mi spuneti daca este ok…

imi aleg 3 meciuri cu cota de 1.3 (dupa ce verific clasamente),daca investesc 100 ron,imi iese undeva la 200 ron.

nu vreau combinatii multe de meciuri… vreau ceva sigur si constant…

Adrian

Interesant ce zici… Poti aplica sistemul la meciurile echilibrate de fotbal, cand iei 1X si X2. O sa utilizez informatiile oferite de tine la pariere 😉 Merci mult. Salut !

imok

taica da unde gasesti tu case de pariuri care sa-ti dea cote de astea demente?

pe un pariu cu posibilitate doar de 1 sau 2 sa spune cel mai cunoscut,tenisul, nu ai cum sa obtii cotele spuse de tine "dacă ai o cotă 1,5 şi una 3,5 – totalul este de 5" pai ma uit pe oferta mea,de unde lucez,si in 9 luni de zile inca nu am vazut un favorit clar(la 1.5 cota fata de 3.5 ) sa aiba asemenea cote si in plus daca exista un meci mai echilibrat cota celui mai slab cotat se invarte in jurul valorii de 2 fata de 1 , ceva cat este a favoritului.ori pe aceste cote conform calculatorului nu iesi pe profit…ori ai omis sa ne spui ceva ori formula nu merge ori trebuie o alta casa de pariuri care nu se gaseste pe la noi 🙂

@marius sigur ca da.chelsea ia bataie pe propriu de la nou promovata,city de la div 2 si liverpool face egal cu niste fantome.meciuri oarecum sigure dar care ies prost 🙂

Lucian Davidescu

@imok

Vezi mai sus răspunsul @horatiu

vlad

fratilor nu va mai ganditi atat la metode de castigat…jocurile astea sunt facute de oamen inteligenti.ganditiva si voi de ce avem atatea case de pariuri…..din cauza profitului pe care il obtin de la prosti.

negrei

E TESTATA SI FUNCTIONEAZA.PROBLEMA ESTE CA TREBUIE SA IA CEL PUTIN 3-4 MIL PE 3 -4 CONTURI..DAR…SI DCA PIERZI UN PARIU.(E NORMAL SA PIERZI PE UN CONT,STAI SI SCOATE BANII..SI BAGA-I IARASI SI ETC.)DECI.E BINE SA AI O SUMA IMENSA..DE 20-30 DE MIL..SA IEI PROFIT.LA TAXELE DE CARD SI ETC.DECI PUI PARIU DE 30 DE MIL.SI AI LUAT 3 MIL PROFIT.AICI POTI SPUNE CA E OK.SI ITI POTI PERMITE SA ASTEPT I3 ZILE PANA VIN BANII SI II BAG INAPOI IN CELALALT CONT PIERZATOR.BAFTA!

xan

salutare

vreau sa va spun cateva strategii de pariere pe care le folosesc cu succes,dar inainte de a va explica fiecare strategie trebuie sa stiti ca in parirui fara money management bun si fara reguli,disciplina de fier nu rezolvi nimic.

DA DIN PARIURI SE POT FACE BANI

REPEDE sau IN TIMP

REPEDE -prinzi azi o cote de 50 si pierzi dupa aceea 2 saptamani la rand

IN TIMP -ai nevoie de strategie

si uite ca am ajuns la strategii

-prima casa betfair -trading cumperi ieftin si vinzi scump ,timp de asteptare intre 5-7 minute

exista 2 tipuri de pariuri back si lay

back pariu normal -steaua -pandurii pronostic >back 1

lay pariu anormal adica lay steaua (nu castiga steaua un fel de x2)

acest lay se poate aplica si la scor corect ,adica ca nu se va termina un meci 1-1 -tip pariu lay 1-1,dar sa revenim la oile noastre -tradingul

ex.de meci steaua -pandurii

min 20 scor 0-0

mergem pe piata (asa se numesc tipurile de pariu dintrun meci ),de under /over 2.5 goluri

cota pe under 2.5

back 1.80

lay 1.82

daca credem ca in urmatoarele 10 minute nu se va marca atunci cumparam cota back 1.80 cu 500 de unitati si poate aduce un profit de 400 unitati ,in timp dupa cateva minute pentru ca nu s-a marcat cota pe lay va scadea (odata cu cea de la back dar tu ai cumparat deja back asa ca nu te mai intereseaza) si cota noastra pe lay ajunge la 1.75 atunci cumparam lay cu 515 unitati (se numeste backer stake) ,dupa aceasta miscare indiferent de rezultatul meciului ca va fi under sau over noi suntem deja in castig cu aproximativ 15 unitati >>>in 10 minute

-pentru un castig mai mare trebuie ca diferenta dintre back si lay sa fie de cel putin 10 puncte

regula de aur >>>>la trading back sa fie mereu mai mare decat lay <<< indiferent de tipul parieri adica daca cumperi mai intai lay sau back.

acum sa trecem la matematica

va plac cotele de 1.01 sau 1.02 din pariuri –veti spune ca nu

ei bine dragii mosului aceste cote sunt pentru strategii pe termen lung,nu zic ca nu veti pierde si cu aceste cote dar sansele de reusita sunt destul de mari.va spuneam la inceput ceva de matematica ,pai uitati cum sta treaba

1.01 la puterea 1200=153.000

1.01 la puterea 1000=21.000

1.02 la puterea 500=20.000

1.02 la puterea 700= 1.000.000

1.03 la puterea 400 =135.000

ce inseamna 1200….700 inseamna numarul de pariuri pe care trebuie sa il faceti la acea cota ,zilnic veti gasi la o casa online de preferat bet 365 ,bwin,sau betfair cel putin 5 cote la intervale diferite de timp .

sistemul se numeste allin

nu trebuie decat sa bagati 1 leu atat aveti nevoie DAR SI DE NOROC.

exemplu

1*1.02=1.02

1.02*1.02=1.04

1.04*1.02=1.061

1.06*1.01=1.07

1.07*1.01=1.08 observati ca in acest sir am pus cote diferite pentru ca nu trebuie sa astepti sau sa cauti cota dorita de tine si trebuie sa pui acolo si atunci cand pariul i-ti ofera cea mai mare siguranta.cu acel leu mergi mai departe punand la urmatorul pariu si ce ai castigat

aceasta strategie se preteaza pe termen lung 6-12 luni pentru ca daca alegi sa mergi pe o baza de calcul la cota 1.02 pe 500 de pariuri ,nu ai nevoie decat de 2 pariuri pe zi adica sa strangi o cota de 1.04 (2 pariuri de 1.02) si vei termina strategia in 250 de zile.

tipuri de pariuri unde gasiti asemenea cote si care au sansa de reusita

-over 0.5 goluri la fotbal ,luat la inceputul meciului (adica ca se va marca cel putin 1 gol-nu conteaza ce echipa)

-handicap asiatic ajustabil la rezultat

steaua-pandurii

alegem steaua +1 sau pandurii +3

adica daca meciul se termina egal iese pariul 1 cu steaua +1

daca credem ca steaua nu castiga la o diferenta mai mare de 2 goluri atunci alegem pandurii+3.

cam atat ar fi momentan de spus,desigur ca sunt mult mai multe de discutat dar pentru inceput cred ca este suficient sa va faceti o idee despre PARIURI si BANI .

Va urma

by-XAN

xan

Am uitat sa va spun despre reguli

-dupa ce ai facut cota zilnica sa nu mai pui alte pariuri

-daca ai pus un pariu pe over 0.5 si s-a marcat in min 1 indiferent cine cu cine joaca si cine marcheaza sa nu te mai intereseze acel meci

-niciodata dar niciodata sa nu pariati la tenis feminin -acolo sunt cele mai dese rasturnari de scor mai ales in turneurile care nu au o importanta mare

-pariurile trebuiesc vazute ca un hobby nu trebuie sa va lasati serviciul crezand ca veti reusi sa traiti din pariuri (oricand pot aparea surprize)

-niciodata sa nu pariati toti banii din contul de pariuri.

probabil mai sunt cateva dar astea sunt cele de baza pe care le aplic.

xan

voi incerca sa va arat cum sta treaba

pariu pus in setul 2 la scorul 4-3 pentru nalbadian si era la serva cu 30-0

28/10/2010 David Nalbandian v Gilles Simon

(Game-uri in setul curent) Sub 12.5 game-uri in setul 2 1.062

cat am scris eu aici s-a facut deja 5-3 in setul 2

cota prinsa este de 1.06 sa zicem ca mergem pe schema de 1000 cote de 1.01 asta inseamna ca daca pariul iese castigator avem deja 6 cote acoperite .

xan

nu a iesit pariul dar cam asa ar trebui sa stea lucrurile adica invers sa iasa ,posibilitati sunt foarte multe dar trebuie sa ai timp pentru a specula orice dezavantaj al unui dintre jucatori sau echipa.

bafta maxima tuturor

xan

depinde ce te intereseaza

-cum sa incepi

-cum sa castigi

-cum sa pierzi

sunt foarte multe tutoriale pe net ,daca vrei sa i-ti faci cont la o casa de pariuri trbuie sa te decizi ce vrei sa joci,cat vrei sa joci (si aici ma refer la numarul de pariuri zilnice) daca iti place sa joci live sau doar asa sa faci si tu un bilet sa mai treaca ziua.

trimite un mail la grasu66[at]yahoo.com si putem discuta mai multe

bogdan

joc la pariuri de multi ani si constant. in ultimul timp m-a parasit norocul, in sensul ca daca intr-o zi sunt 1000 de meciuri eu aleg 3 si cumea din astea 3 ,1 sau 2 ies invers, adica super surprize. inainte , cand pot spune ca am castigat , jucam minim 8 meciuri cu cote de minim 1,6.in ultimul timp am pierdut bilete pe care am mizat multi bani cu maxim 3 meciuri , atat cat sa fac o cota finala de 2 , dar de foarte putine ori mi-a iesit. saptamana trecuta am pierdut de pe un bilet de 17 meciuri pe werder dar am luat cu 16 mec aproape 1800 lei, jucand sistem. nu am inteles prea bine ce ati explicat mai sus dar daca se poate castiga asa orice castig e binevenit.

xan

salut bogdan

nu inteleg ceva -joci la pariuri de foarte mult timp (multi ani ) si nu ai auzit de trading sau pariuri back si lay ,nu ai auzit de allin sau de easy money

,probabil joci la case de cartier si nu prea folosesti informatiile de pe net .

spune mai exact ce nu ai inteles si voi face tot posibilul sa te ajut.

Comy

suna interesant dar e cam complicat, prefer varianta pe termen scurt, meciuri putine si cat de cat sigure gen ajax-den haag 🙂

dar si metoda asta da gres, doar atunci knd apar alte implicari din partea unora, ma refer la micile blaturi care se fac 🙂

Nu stiu ce sa fac sa sparg gheata ca nu am mai castigat de 6 luni cred….saptamana trecuta am pierdut un bilet pe ajax cota 1,18 si un bilet pe dinamo kiev 1.2 🙂

bani multi

FRATIILOR VRETI SA AFLATI ADEVARUL???!!!

Vi s-a intamplat sa pierdeti un bilet pe o cota de 1,30…1,20…1.10? In principiu pe un eveniment care se desfasoara intre o echipa de pe primul loc si alta de pe ultimele locuri?

Astazi industria pariurilor sportive a devenit o adevarata AFACERE.

Degeaba va CHINUITI sa elaborati o gramada de metode sau sisteme de joc precum surebets, rollover, arbitraj, dublare, etc. nu veti face niciodata bani.

Traim intr-un secol dominat de calculatoare, baze de date, calcule statistice si matematice avansate, astfel ca evenimentele sportive, reprezentate de meciuri care sunt strict monitorizate( pariuri live) iar rezultatele finale sunt controlate. Acest lucru are loc in primul rand in cadrul echipelor mari unde graviteaza sume uriase de bani.

Ca dovada sunt convins de faptul ca ati fost martor la penalti-uri ratate, la o gramada de lovituri in bara portii, la un joc slab un fel de tragere de timp din partea echipelor, de cele mai multe ori acest lucru se datoreaza faptului ca acel rezultat pe care dumneavostra este posibil sa il fii ales, la randul lui a fost pariat de milioane de pariori, astfel ca poate sa fii fost aranjat.

Daca vreti un fel de alba neagra moderna, unde casa de pariuri stie sub ce pahar se afla bila iar dumneavoastra reprezentati de milioanele de pariori, alegeti paharul 🙂

Nu exista nici un sistem eficient care sa afle unde este acea bila de sub pahar, singurul sfat este sa evitati meciurile pe care dumneavoastra le credeti sigure fiindca mai mult ca "sigur" bila nu va fi acolo. Ganditi-va de 2 ori inainte de a alege primul eveniment care va sare in ochi.

blondu

ii vrajeala cota de 1.01.am pierdut 12 mil pe cota asta.mere varianta min.0-15 15-30 si tot asa pe goluri sa dublezi ii cota cel putin de 2 ca se da gol

andrei

Cum zicea cineva mai sus, tradingul sau chiar scalpingul (trading pe perioade f scurte) este singura solutie de a castiga ceva banuti pe termen lung.

Exemplu de scalping (se joaca la casa de bet exchange Betfair sau Betdaq-mai putina lichiditate)

Luam un meci de fotbal, cu precadere sa fie unul important ( liga Angliei, Germana, UCL etc).

Vom scapla pe piata de Under/Over.

Ne uitam la meci 30-35 de minute, vedem cum se joaca, daca se inscrie etc…pur si simplu ne facem o parere despre joc.

Acum sa va zic pe care din pietele de Under/Over vom juca:

daca nu s-a inscris niciun gol vom juca pe U/O 2.5, daca s-a inscris un gol vom juca pe U/O 3.5, mai simplu pe piata cu 2.5 goluri mai mult decat cele inscrise pana in acest moment.

Si iata cum jucam:

Dam back pe under, si imediat ce pariul a fost validat, dam un lay pe cota imediat mai mica. De exemplu daca in momentul in care am dat Back cota este de 1.5, vom da lay pe 1.49, castigand astfem 1% din cat am mizat: Recomand sa jucati cu sume de la 100 euro in sus…Veti avea asigurat 1 euro si repetati de cate ori doriti in functie de cum vedeti ca se joaca si fff important: OPRITI-VA cand ati stabilit suma pe care ati dorit sa o castigati. In principiu, jucand cu 100 euro a se opri la un profit de 5 euro este cel mai rezonabil…daca veti juca 3 meciuri pe weekend, veti ajunge la 60 euro pe luna, deci 60% profit lunar 🙂

Bineinteles mai sunt cazuri cand puteti pierde, adica se da gol inainte sa dati lay la under: Atunci asteptati sa se calmeze piata si dati lay la o cota mai mare, dar limitand pierderile…

Daca nu sunteti calici o sa mearga destul de bine 🙂

Numai bine!!

claudiu

stiu un sistem de pariere din 100ron faci 30 40 lei pariu 100%sigur sistem gandit de mn

zuzu

ce sa pariz azi stiti vreo cota buna sau vreun meci ca eu sunt incepator

zuzu

wa fratilor daca intro zi ati pariat spunetimi si mie meciurile exact adica pe ce ati pariat ca poate castig si eu odata cu voi mersi pa

Cel mai mic ursulet

Multi destepti mai sunt pe lume dar aici s-a spart conducta!

Ca unul care a lucrat in sistem va spun scurt si la obiect: sistemul iti permite sa castigi doar din interior (cand te bazezi pe o schema oarecare). Cand te bazezi pe cunostintele tale atunci poti sa castigi din exterior, ca oricare destept care si-a dat cu pararea aici.

Tineti minte doar atat:
NU ORICE!
NU ORICAND!
NU ORICUM!
NU ORIUNDE!

La revedere!

Edit: Ţi-am modificat link-ul

Pariuri Sportive

Eu am incercat si merge, daca pariez online si paralel in case de pariuri cu bani chesi.

george

Andrei,poti sa fi mai explicit,mai exact trebuie sa pariem 100 de E si pe back si pe lay ?,daca e asa nu mai inteleg de unde vine castigul la cotele de mai sus,sau poate nu stiu eu mecanismul,mentionez ca nu am jucat niciodata pe Betfair si probabil nu stiu treaba,multumesc anticipat!!

observer

Va salut din Italia,tara unde pariurile sunt o religie…am obs ca toata lumea vrea sa castige,normal;) si toata lumea se invarte in jurul computerului dar nimeni nu da un sfat pt pariorul ordinar,cel ce adora sa dea fuga la casa din cartier sa joace un bilet si sa stea cu berea in mana in fata tv-ului…de ceva timp sunt in somaj si mi-am dedicat mult timp pariurilor simple,directe,la casa din cartier cum ii spunea cineva mai sus. Jucam si inainte dar prindeam cam doua bilete pe luna,cam trei patru sute,scoteam ceva profit dar putin…asadar am ales 5 echipe,studiate in prealabil,doua din franta,doua italia si una germania si in fiecare saptamana am jucat doi euro pe fiecare echipa la "x". Cu zece euro jucati in prima saptamana am castigat 18. A doua si a treia 12,a patra iar 18. In patru sapt am jucat 40 si am castigat 60 . Cu sig pot exista si surprize dar,sincer,cel putin una a iesit saptamanal,si daca alegi bine echipele le poti agata toate 5. Acu le joc cu 10 euro fiecare,si merge bine…scot de tigari;) . O alta varianta data viitoare…cine crede ca se imbogateste din astea,se amageste singur…astea sunt inventate sa se imbogateasca altii

xan

salutare

asa cum am mai discutat si au mai spus-o si altii ,tradingul este singura solutie viabila de a face bani .

dar sunt 2 variante de a face acesti bani cea rapida in care pui multi bani si cea lenta in care iti construiesti baza materiala pas cu pas

eu folosesc o strategie de a castiga 1 % din investitie (adica cota 1.01) pentru foarte multi aceasta cota nu reprezinta nimic pentrui mine este calea spre o viata mai buna .

vreau sa va explic si voua cum se procedeaza,nu am descoperit roata dintata sau apa calda dar da rezultate ,important este sa ai rabdare .

deci prin urmare singura casa serioasa care ofera acest tip de serviciu este BETFAIR alimentati cu minim 15 euro si plecati la drum cu 2 euro ,atat nu mai mult si nu va caliciti

cautati meciuri in care nu se inscriu prea multe goluri megeti pe piata de under 6.5 sau 5.5 goluri acolo unde cota este 1.05-1.06 depinde de meci ,sau mergeti pe meciuri care chiar daca sunt incepute cautati underul cu diferenta de 2 sau 3 goluri pentru ca daca se marcheaza intre timp sa mai aveti o marja de siguranta,nu sunt multe meciurile in care se marcheaza peste 5 goluri deci aveti de unde alege

exemplu

primul pariu este back pe under 5.5 la cota 1.05 (intre timp cota pe pariul lay este 1.06 ) si veti paria 2 euro pe under 5.5 la cota 1.05 daca in maxim 8 minute nu se intampla nimic notabil in meci adica nu se marcheaza cota pe lay va scadea la 1.04 si veti paria pe ea 2.02

si veti avea 2 pariuri unul la 1.05 back si unul la 1.04 lay acest lucru se numeste trading cumperi ieftin si vinzi scump ,diferenta de 1 punct intre back si lay inseamna 1% profit

pentru a sti cat sa pariati pe urmatoarele tradinguri pentru ca puteti face cel putin 10 tradinguri pe zi va arat un calcul simplu

BACK LAY PROFIT GENERAT (1%)

1-2.00 1.010 2.02 0.02

2-2.02 1.010 2.04 0.02

3-2.04 1.010 2.06 0.02

4-2.06 1.010 2.08 0.02

5-2.08 1.010 2.10 0.02

6-2.10 1.010 2.12 0.02

7-2.12 1.010 2.14 0.02

.

.

.

.

. BACK LAY

996-39883.83 1.010 40282.67 398.84

997-40282.67 1.010 40685.50 402.83

998-40685.50 1.010 41092.35 406.85

999-41092.35 1.010 41503.28 410.92

1000-41503.28 1.010 41918.31 415.03

ESTE DOAR UN CALCUL MATEMATIC SI NU GARANTEAZA 100% CASTIGUL

dar va poate ajuta ,este ceva de genul 1.01 la puterea 1000 ,nu trebuie sa va caliciti ganditiva ca si daca faceti 5 tradinguri pe zi asta inseamna 200 de zile si pentru cele 5 trdinguri nu trebuie sa stati ore in sir sa vedeti ce rezlutat a iesit la meci pentru ca imediat dupa finalizarea unui trading indiferent de rezultat voi sunteti in castig

momentan sunt la a doua incercare pentru ca la prima am lasat traingul deoparte si am inceput sa pariez aiurea ca bate x sau y si am pierdut

uitati un exemplu

Football > Paris St-G v Monaco : Over/Under 5.5 Goals Showing 1 – 2 of 2 Selections

Selection Odds Stake(€) Bid type Placed Profit/loss(€)

Under 5.5 Goals 1.03 4.18 Back 18-Dec-10 23:32 0.13

Under 5.5 Goals 1.02 4.22 Lay 18-Dec-10 23:32 -0.08

*Average odds: On Off Back subtotal: 0.13

Lay subtotal: -0.08

Market subtotal: 0.05

Commission : 0.00

Net Market Total: 0.05

nu stiu daca intelegeti ceva dar daca cititi veti vedea ca sunt 2 pariuri la under 5.5 unul pe 1.03 si unul pe 1.02 daca va uitati la ora veti observa 23.32 si 23.32 la celalalt ceea ce inseamna ca nu a durat decat 1 minut sa realizez profitul de 1 %

desigur ca exista si alte tipuri de pariuri cum ar fi cele de tip lay pe scor corect -adica ca nu se va termina un anumit scor ,dar tradingul este sfant .

nu sunt minciuni si este adevarat tot ce am scris aici ,cu putina rabdare si desigur sa studiati un pic si statisticile despre acel eveniment sunt sanse reale de a face bani .

nu va caliciti si nu asteptati sa scada lay mai mult de 1 punct sub cota back .sunt destule informatii despre trading pe you tube ,cercetati si voi si veti vedea cu alti ochi pariurile .

bafta maxima tuturor ,daca aveti nelamuriri puteti scrie aici si va voi raspunde in limita cunostinetelor mele .

george

salut xan,explica-mi si mie te rog de ce pe back pui 2 e si pe lay pui 2.02,merci!

xan

salut si la multi ani tuturor

poti pune orice suma dar uite mai explic odata dece am facut asa .

ideea de trading functioneaza pe 3 fronturi

1-sa obti castig doar pe una din variante si pe cealalata sa fie 0

2-sa obti castiga pe ambele variante

3-sa nu obti profit dar sa nu fi nici in pierdere 0-0 (la recuperare)

ce am aratat acolo cu back 2 si lay 2.02 inseamna un profit de 0.02 pe ambele variante atunci cand diferenta dintre back si lay este de 1 punct

adica merg pe o piata sa zicem de under 6.5 cota iau cota e back 1.03 cu miza de 2 si dupa aceea iau lay la cota 1.02 cu 2.02,acest lucru asa cum am mai spus genereaza un profit de 1 %

calculul aratat de mine este pur matematic si te poate ajuta atunci cand vanezi tradingul la 1 % ,daca nu folosesti un calcul dinainte este destul de greu sa lucrezi altfel ,sunt pe web destule calculatoare pentru trading dar eu l-am facut pe al meu la 1 % si stiu la fiecare trading finalizat cat trebuie sa pun la urmatorul

2.00 – 2.02

2.02 – 2.04…

……

cam asta ar fi ,important este sa gasesti acele sau acel meci care are tendinta sa se indrepte spre under ,azi mi-a fost frica sa incerc un trading la arsenal -chelsea si am luat doar over 0.5 si lay 3-3 ,la 3-1 imi era deja teama ca pot egala cei de la chelsea ,dar pana la urma a iesit bine.

nu uitati verificati si pe net cu ce se mananca tradingul pentru ca nu sunt minciuni si personal cred ca este singurul mod de a face bani din pariuri,eu nu vand nimic nimanui si nu cer nimic in schimb ,incerc sa ofer diferite informatii care cred ca sunt utile .

xan

un meci pentru miine (sau azi)care merge la trading este

Coventry v QPR

pe piata de under 5.5

cota pe back este acum 1.04 si lay 1.05,daca pana in min 10 nu se marceaza cota la lay va ajunge la 1.03 si se poate face tradingul in 10 minute .daca se marcheaza repede atunci trebuie sa asteptam sau sa luam cu acceasi miza din nou back la cota de pe under 5.5 care va fi mai mare decat cea initiala ,dar si la lay trebuie sa dublezi miza numai ca atunci cota care va fi urmarita la lay nu va mai fi 1.03 si va fi poate 1.04 sau 1.05 in functie de av odds (adica cota medie luata la back ),dar este un pic mai complicat sa lucrezi asa cu toate ca te scuteste de o asteptare mai lunga .

va astept cu pareri si sugestii cum putem imbunatatii acest sistem .

o noapte linistita

nkm

salut cred ca o buna oportunitate de castig este o combinatie de putine meciuri 2-3 si cota relativ mica de exemplu 3 meciuri cota 1.30-1,40 faci cota 2 ai dublat suma iar ce ziceti aici cotele de 1,01 dureaza foarte mult timp pana sa intri in bani ca sa zic asa.. asta doar daca dispui de la inceput de o suma foarte mare ceea ce ma gandesc nu asta e scopul sa investesti mult la o casa de pariuri in rest ce sa zic imi place site-ul si astept cat mai multi pariori buni cu sfaturi si 100%

george

eu am incercat metoda allin de 2 ori,prima data am pornit cu 10 roni si am luat cote de la 1.01 pana la 1.10 si m-am oprit (adica pierdut) la 160 de roni,in 7 zile,asta ca sa incerc sistemul,apoi am pornit de la 100 de roni si m-am oprit la 1580 roni(adica am scos banii) din superstitie,insa de data asta a durat 2 saptamani,asta demonstreaza ca cu cat miza creste cu atat psihicul intra in drepturi si actionezi ca atare,am jucat la bet365 care are cote mai bune decat bwin insa mai mici decat betfair,nu stiu ce sa zic despre metoda,ma incercat apoi sa intru iar cu 100 de roni dar am iesit repede la 280,apoi am zis sa fac pauza pana dupa revelion,cu betfair nu prea stiu,a incercat sa depun si nu m -a lasat,am visa electron de la Pireus,cu ea joc si la bwin si la bet365,dar la betfair nu stiu care e treaba ,poate ma ajuti xan,merci !

xan

salutare si la multi ani fericiti si sanatosi tuturor

eu folosesc un card visa de la raiff si nu am probleme pe nici un site ,incearca sa iti faci un card la raiff sau ing sti ca cu astea merge sigur

dar ai citit ce zic ei despre inregistrarea cardului pentru ca trebuie sa dai un nume cardului tau ..bla bla

# Betfair accepts credit cards (Visa and MasterCard) and debit cards (Visa Delta, Solo, Visa Electron, Mastercard, Maestro and Irish Laser). UK Debit Cards can only be registered on GBP accounts. Please note that you will not be able to withdraw funds back to a non-UK or non-GBP currency MasterCard.

# Your card must be registered before you can deposit funds.

# To register your card, enter your card details and billing address and assign a memorable nickname to your card. You will then refer to your card by this nickname for all subsequent transactions.

deci inainte de a depune cardul trebuie inregistrat la ei .citeste cu atentie

xan

ref la strategii fiecare strategie in parte este buna daca aduce profit ,am citit si auzit despre o gramada de strategii care se pot finaliza in cateva zile ,desigur daca ai noroc sa prinzi 5 cote la rand de 5 ,dar si asa cu 2 sau 3 meciuri pe bilet sansele sa iasa castigator sunt destul de reduse pentru ca la fiecare meci adaugat pe bilet sansele scad ,dece ma joc cu cote mici? pentru ca incerc sa gasesc acel pariu care poate acoperii o plaja larga de rezultate posibile in acel eveniment ,singurul care poate face acest lucru este over 0.5 -aici nu vorbim despre trading

cati dintre noi nu sau fript cu barca sau real,manu,chelsea,liver….marea majoritate dintre pariori ,atunci dece sa imi bat capul cu cine castiga si cine pierde ? singurul care te poate scoate din joc este 0-0 la final ,multi vor spune ca zilnic ies cel putin x meciuri cu 0-0 asa este si nu neg acest lucru ,dar cel putin incerci ceva ,ma uitam azi pe 365 si am vazut ca mai am ceva marunt in cont ,voi incerca sa continui a ei o strategie bazata doar pe over 0.5 .

numai bine tuturor si nu uitati de betfair ,studiati,cautati info pe google si you tube ,poate asa vom reusi sa scapam de saracie -oare este posibil ??

M.

Sa luam Spania1 astazi…

Atl. Madrid 0 – 0 Santander

Atl. Madrid 0 – 0 Santander cote: (1.4)

Mallorca 3 – 0 Hercules (1.8)

Villarreal 2 – 0 Almeria (1.4)

Zaragoza 2 – 1 Real Sociedad (2.2)

Getafe 2 – 3 Real Madrid (1.29) – over 2,5 (1.45)

Bilet jucat de mine cu 100 RON pe favoritele si dupa cota, si clasament si dupa toate site-urile cu 'tips'

Real – over 2,5

Atletico – PSF 1 (1.32)

Villareal – PSF 1 (1.32)

Cota finala: 2,526

(PSF – pauza sau final, pentru o siguranta mai mare)

Castig 240RON – PIERDUT pe Atletico.

––––––

Si acum intrebarea mea e: "Oare cati au muscat-o mult mai urat decat mine ??". Sunt sigur ca sunt destui… tind sa cred ca solutia sunt echipele mai mici din campionate mediocre si meciuri jucate 2,3 maxim pe bilet cu sume mediocre spre mari(in comparatie cu bugetul fiecaruia)

xan

multi au pierdut pe atletico,dar am vazut meciul si au jucat execrabil.in general incerc sa evit meciurile cu echipe super favorite ,daca joc ceva la ele este doar asa sa zic ca nu am jucat si pun un leu sa nu plang dupa aceea ,marea majoritate a pariurilor mele sunt axate pe lay scor corect sau handicap la rezultat din oferta bet365,si desigur tradingul pe care il fac numai acolo unde vad meciul si aviz tuturor jucatorilor ,nu pariati live pe meciuri pe care nu le vedeti la tv sau pe net .

stau si ma intreb pentru ca am vazut multe bilete pe diverse forumuri cu mize de 100-200 pe bilete cu cote de peste 2 stiu ca cota 2 este singura care da valoare mizei ,dar tu vrei sa castigi sau sa obti profit ?cati dintre cei care mizeaza 100 pe un bilet au banii aceia din profit ? dece nu se fac un mm (money management) pentru ca cred ca vor da lovitura ,azi au 100 si diseara vor avea 200 sau mai mult …sau zero ,la bet 365 exista un tip de pariu handicap la rezultat ,unde ii dai echipei cateva goluri avantaj la inceperea meciului ,sunt destule statistici de unde te poti informa despre anumite rezultate ,sa luam de exemplu meciurile maiinteresante de azi .

Man Utd v Stoke

multi vor merge pe manu pentru ca este super favorita ,eu voi alege ori 1x ori handicap + 2 la manu cota 1x-1.025 si la handicap este 1.012

Cardiff v Leeds

aici merg mai multe pariuri

over 0.5 pentru 1.04

handicap +2 cardiff la 1.10 sau handicap +3 leeds la 1.062

cred ca voi alege over 0.5 goluri tinand cont de faptul ca ,cardiff au ultimele 2 meciuri pierdute daca le castigau puteau fi pe locul 2

Aris Salonika v Kavala

handicap +2 aris cota 1.03

Blackpool v Birmingham

1x la 1.30 sau balckpool +2 handicap la 1.09

ma gandeam si la Fulham v West Brom dar este un meci pe viata si pe moarte ,aici in principiu ar merge un 1x la 1.25 dar fiind un meci greu pentru fulham si au nevoie neaparat de victorie mizand pe atac ceea ce va lasa probabil apararea un pic descoperita merge un pariu pe over 0.5 la cota de 1.071

si acum sa vedem biletul minune si ce surprize ne asteapta

am renuntat la fulham si a iesit o cota de 1.20

–––––––––––––––––––-

1 04/01/2011 Man Utd v Stoke

(Sansa dubla) Man Utd sau Egal 1.025

2 04/01/2011 Cardiff v Leeds

(Total Goluri – Ajustabil) Peste 0.5 1.05

3 04/01/2011 Aris Salonika v Kavala

(Rezultat – Handicap – Alternativ) Aris Salonika +2.0 1.03

4 04/01/2011 Blackpool v Birmingham

(Rezultat – Handicap – Alternativ) Blackpool +2.0 1.09

–––––––––––––––––––-

nu vrau sa ma credeti un super expert in pariuri dar personal asa am jucat aceste meciuri luand o marja de siguranta in caz ca una din echipe o comite ,desigur ca sunt surprize care ar putea aparea manu sa ia bataie de la stoke ,aris sa ia piarda la mai mult de 1 gol ,la cardiff sa se termine 0-0,si la balckpool idem cu aris sa piarda la mai mult de 1 gol

handicapul este bun atunci cand vrem sa jucam 1x la un anumit meci si te apara in eventualitatea ca ecipa pe care vroiai sa joci 1x pierde cu un gol diferenta (0-1.1-2.2-3) desigur ca pica dubla la asemenea rezultate dar si cota este mai mica la handicap ,important este sa castigi putin cate putin si vom ajunge probabil sa mizam sute de euro pe cote de 1.20 si sa avem profit la fiecare pariu facut cel putin 50 de euro .

bafta maxima si ne citim miine pe seara sa vedem daca am castigat sau am pierdut .

pariuri

Asta trebuie neaparat incercata, poate pe pariuri online unde sunt mai mici taxele.

xan

buna dimineata tuturor

primul bilet a iesit ,asa cum scriam mai sus ,meciul lui fulham a fost o nebunie ,scor final 3-0 dar nu imi pare rau ca nu a fost pus pe bilet ,

blackpoll a luat bataie deci daca mergeam pe 1x pierdeam ,asa cum se intampla in multe meciuri golul victoriei celor de la birmingham a fost marcat in min 89 ,dece ar fi mers lumea pe 1x la black ? pentru ca birm aveau doar 3 victorii ,10 egaluri …. in 19 meciuri ,diferenta de valoare intre echipe …..bla bla bla ,chestii statistice,am luat acel handicap pe ntru a acoperi acea dubla .

sa vedem ce gasim azi

florin

salut sunt nou si as vrea sa joc si eu la pariuri.o intrebare.daca joc la 2 case diferite de pariuri on-line si pun la amandoua acelasi numar de cont pe acelasi card sa imi ia bani ambele case are ceva.va multumesc

xan

nu este nici o problema daca ai conturi la case diferite si platile le faci cu acelasi card ,sa nu ai conturi duble la aceeasi casa atunci este problema

xan

ok

chiar daca azi oferta este destul de bogata mi-am oprit atentia asupra 3 meciuri cu cote extrem de mici in pariurile selectate

1 05/01/2011 Bolton v Wigan

(Rezultat – Handicap – Alternativ) Bolton +2.0 1.045

2 05/01/2011 AEK Athens v Kerkyra

(Sansa dubla) AEK Athens sau Egal 1.03

3 05/01/2011 Wolverhampton v Chelsea

(Rezultat – Handicap – Alternativ) Chelsea +2.0 1.03

cota finala este de 1.11 extrem de mica dar cred ca are mari sanse de reusita ,bolton merge destul de bine si nu cred ca va pierde meciul -aici erarecomandat un 1x dar pentru a evita o pierdere la limita am ales handicapul ,aek este pe locul 3 a avut ceva probleme in campionat dar daca vrea sa ramana in frunte trebuie sa invinga ,plus ca acasa nu are nici o pierdere din 7 meciuri jucate

de chelsea ce sa mai zic sunt varza in ultimul timp si mare scofala nu cred ca for face nici in acest meci ,dar nici sa piarda la 2 goluri diferenta nu ii vad .

un alt meci care se va juca single pe bilet este :

OLYMPIAKOS PIRAEUS -IRAKLIS pronostic 1 cota 1.22

bafta tuturor

xan

buna dimineata

ambele bilete propuse au iesit fara probleme

olympiakos sau impus cu 2-0

iar biletul cu cele 3 meciuri a iesit asa cum ma asteptam si cum am si comentat alegerile facute

aek 0-0 si am avut 1x

bolton 1-1 si am avut +2 handicap

si la chelsea ce sa mai zic ,sau facut de rahat dinnou ,sunt tare curios cati or fi mers pe victoria lau chelsea ,eu am zis ca nu pierd la 2 goluri diferenta deci prin urmare infrangerea lor era luata in calcul .

acestea fiind spuse cam asa fac eu biletele la bet 365 ,nu alerg dupa cote mari sau iau pe x echipa solist si sa pun cate 3 meciuri pe bilet pentru a strange o cota de 3 si sa triplez suma investita ,daca s-=ar fi putut face asa ceva toti eram plini de bani si casele ar fi dat faliment,nu neg ca mai sunt si pariori care castiga aproape zilnic ,dar eu nu ma pot compara cu ei .

pana acum avem 2 bilete iesite unul cu cota 1.20 si altul cu 1.11 este o medie destul de buna sa vedem ce gasim pentru azi 06.01.2011

va astept cu comentarii si propuneri

xan

primul meci este

juventus -parma 1x cota 1.062 ,mai intai sa iasa asta si vedem ce mai jucam

targetul propus este 100 de pariuri (bilete) la cota minim 1.10

xan

uite ca am dat si peste o micaBOMBA

min 80 si juve este condusa cu 1-3 ,un meci foarte urat ,cu un cartonas rosu meritat cu o accidentare grava la juve in primele minute,asa este in fotbal (pariuri )mai si pierdem ca nu pot fi toate roz,

o luam de la capat cu mai multa seriozitate si cu mare atentie in alegerea echipelor in special cele favorite .

pun aici punct scurtei mele excursii .

marin

salutare tuturor !

am incercat si eu metoda allin, si am pierdut foarte rapid, o cota de 1.05. am pariat pe arsenal manchester city, gol marcat. s-a terminat 0-0.

in schimb, am castigat multe pariuri in live, special la tenis, chiar si feminin. mi se pare mult mai usor de anticipat rezultatul unui set care deja se joaca, decat sa pui pariu inainte de inceperea unui meci.

era cat pe ce sa iau o teapa la fotbal, s-a marcat in ultimele 30 de secunde de prelungiri, noroc ca se sistasera pariurile, ca ma pregateam sa pun pe o cota de 1.01

practic, am observat destul de repede, in cateva zile ca nici o cota de 1.01 nu e absolut sigura, cred ca pe termen lung, la cateva sute de pariuri, e aproape imposibil sa nu pierzi.

vali

salutare.Am auzit de curand de o metoda de pariere insa eu nu le prea am cu pariurile online asa ca v-as ruga pe cei care va pricepeti sa va dati cu parerea. Pe grila de pariuri live se cauta meciurile cu o diferenta sigura de goluri pe final de meci de ex 3-0 sau 4-1 undeva in minutul 75-80.Se aleg cateva meciuri cu cote f mici gen 1.01, 1,02, 1,007 ,etc si se pariaza o suma mai maricica de bani 400-500 lei.Castigul nu este f mare dar acumulat se strange.Trebuie sa ai rabdare cateva ore pe zi sa pandesti astfel de pariuri.Ce ziceti?

xan

@marin

ai dreptate sunt destul de inselatoare cotele ,dar nu trebuie sa te axezi doar pe un singur tip de pariu care ofera acea cota ,depinde si de cat timp aloci acestui fenomen ,daca esti toata ziua pe net reusesti fara probleme sa scoti cel putin o cota de 1.15 numai din ciupeli pe ultima 100 de metri,dar ai nevoie de o casa unde sunt multe evenimente live (bet365),te poti frige si acolo ma uitam mai devreme la un meci de tenis si dupa ce a condus cu 4-2 si era la serva a pierdut cu 6-7 (desigur tenis feminin)cel mai imprevizibil sport .

se pot scoate cote frumoase si din under asteptand pana spre finalul partidei min 70 poate mai este ceva la under 2.5 daca meciul este inca 0-0 ,dar si acolo au fost cazuri unde sau dat cate 3-4 goluri in 20 minute ,cel mai ciudat lucru este ca atunci cand alegi under 5.5 la scorul de 1-2 sau 2-1 te trezesti ca se marcheaza cel putin 1 gol,in peste 70 % din cazuri asa se intampla ,dar daca alegi over 3.5 stai si te rogi pana la final sa se mai marcheze o boaba .

singura solutie asa cum am mai spus este tradingul facut pe under 6.5 sau 5.5 la inceputul meciului .

@vali

este destul de greu sa mai gasesti pariu deschis la 3-0 sau 4-1 in minutul 75-80 ,nu este de pandit pentru ca marea majoritate a caselor inchid acest tip de pariu si deschid handicapul ,poate singura casa unde mai gasesti este betfair ,dar numai la meciuri unde superfavorita este condusa .

adi change

eu va inbogatesc va dau o schema saptamanala si va rog sa o pariati o sa va dau in fiecare saptamana schema si o sa va p[ovestesc cum am facut pe mess id: wchange75

deci pariati saptamana asta asa :

barcelona-malaga -1-dumin

valencia -deportivo -12-dumin

almeria -real madrid -2-dumin

inter-bologna-1- sambata

sttutgart-mainz-1x- sambatya

barcelona-betis-1-miercuri

inter-genoa -12–miercuri

Benfica – Olhanense-1 miercuri

cota de 4,5 pariati 100 roni si o sa castigati 100% o sa vedeti e o strategie in care eu castig saptamanal mai multe inf pe mess

nu am vrut sa o zic dar cand vad cum se vorbeste aici e jale asa ca urmati-ma joc de 5 luni asa si castig aproximativ 95% saptamanal dupa schema mea incearca sau verifica-ma ok

giq

ce i cu schema asta ca n o inteleg deloc…explica mi si mie pls

adi change

joaca acest bilet ca mai ai azi dute repede si bagal nu mai comentati ca e gandit bine biletuu

xan

stati fratilor in banca voastra si nu va aruncati cu capul inainte ,am vazut atati pariori pe diverse forumuri care mai decare mai (competent ),pariul pe favoriti este recomandat dar care este sansa ca una dintre favorite sa o fure?

barcelona-malaga -1-dumin

valencia -deportivo -12-dumin

almeria -real madrid -2-dumin

inter-bologna-1- sambata

sttutgart-mainz-1x- sambatya

barcelona-betis-1-miercuri

inter-genoa -12–miercuri

Benfica – Olhanense-1 miercur

tare sunt curios ce ai pariat aseara la hercules cu a madrid ?

si ce discutam aici nu sunt prostii probabil asa cum crezi

""nu am vrut sa o zic dar cand vad cum se vorbeste aici e jale asa ca urmati-ma joc de 5 luni asa si castig aproximativ 95% saptamanal"""

tot ce am explicat a venit cu argumente si cu socoteli bine puse l apunct ,desgur ca degeaba adunam 1+1 si nu da 2 pentru ca mai intervine si ghinionul,asa cum am patit la juventus cu parma ,prostia a fost de partea mea pentru ca nu m-am informat suficient ,dupa aceea am vazut ce spuneau bookmakerii pe forumuri despre acest meci dar daca nu am citit inainte am platit .

uite ce vreau sa incerc ,sa dublez o suma de bani in maxim 1 saptamana ,o fi oare posibil ?

sa incercam

azi live la bet 365 min 12 newcastle jets-north q fury scor 0-0 ,voi merge pe over 0.5 cota 1.062 ,,,,,intre timp au marcat si nu am apucat sa pun pariul ,mergem mai departe si luam over 1.5 la 1.071.

adi change

eu voi fi cel mai bun preten al vostru o sa vedeti, numai sa castig biletu asta care vi l-am zis -si dupaia va zic cum am facut ceau

raidaru

adi change, lasa-ne cu vrajeala ca suntem unii care chiar nu glumesc aici pe forum, XAN – vezi ca ti-am dat add pe mess, cu tine cred ca as putea dezbate niste chestii

raidaru

noi aici vorbim de strategii pentru a castiga constant, ceea ce ne-ai spus tu nu are nici o legatura cu asta, si pentru a fi sigur pe meciurile alea ori trebuie sa fie blat si sa sti tu de el, ori trebuie sa fi ghicitor in stele, deci se exclud ambele variante.

bogdan d

salutare.mai fratilor eu am ,,o schema'' ,adica:pui 2 meciuri de max 1,3 si de obicei imi cam ies biletele in proportie de 70%.mentionez ca arunc cam 20 lei,nici mai mult nici mai putin.adunate cele doua cote iese pe la 1.7.ce sa mai zic…fiecare dupa buzunar si noroc.

adi change

vad ca pariu de mai sus pus de mine e inca ok

sper ca ati pariattt

xan

am renuntat definitiv la bet365,raman la betfair cu tradingul care merge destul de bine,este nevoie de atentie si ceva timp pentru a cauta acel meci ,pana acum cea mai buna piata este cea de under 6.5 si 5.5 ,pe meciuri unde nu se marcheaza mai mult de 3-4 goluri ,chiar daca s-a marcat inainte de a vinde pariul asteptam si cota va ajunge dinnou acolo unde trebuie

este printre cele mai sigure sisteme,nu stai sa te rogi de x echipa sa marcheze sau x jucator sa castige setul y.

incercati tradingul la betfair nu veti regreta

Adytza91

De exemplu ieri pe data de 16.11.2011 mai ramasesem decat cu Real Madrid care era favorita la castigarea meciului cu toate ca juca in deplasare la Almeria.Biletul suna cam asa:

Juventus-Bari-1

Nacional-Fereira-1

Valencia-Deportivo La Coruna-1

Almeria-Real Madrid-2

Acest bilet a fost pus cu 60 de lei dar din pacate Real Madrid a avut ceva de spus pana la finalizarea biletului!

Mai sunt si esecuri chiar si la echipele cele mari unde asteptarile sunt uriase.O schema bine definita cu un profit mare pe o perioada scurta nu cred ca poate fi mergem mai departe si vedem ce putem face!Multa bafta tuturor va urez!

Rusky

Comentul lui Andrey e foarte bun. Schema cu ruleta, dublatul la culoare pana iese, apoi schimb culoarea , e foarte buna. Am folosit`o si e totul oke, pana acum nu am avut ghinionul sa`mi tina mai mult de 4 negre sau 4 rosii, vorba ta….iti trebuie capital mare sa fi sigur ca nu pierzi! Si la pariuri………..sunt bune teoriile, dar cred ca inspiratia de moment e cel mai de pret lucru pe care`l are omul! Bafta tuturor. Foarte bun articolul!10

alexunder's

la egal te duci la halbere:)))

JUST ME

va salut si bine v-am gasit

-DA SE POT FACE BANI DIN PARIURI –

-PARIATI CA MINE SI SPER SA PUTEM CASTIGA PANA LA SFARSITUL ANULUI 10000 DE EURO

NU RADETI

INCERCATI SI VOI

inspirat de cateva mesaje citite aici si pe alte forumuri ,am decis sa incerc o strategie ,despre care s-a mai scris aici,am analizat cateva statistici si am facut si cateva socoteli ,iar rezultatul pe hartie (deci doar pe hartie)este cat se poate de imbucurator.

prin urmare mi-am deschis cont la betfair de cateva zile si am inceput sa pariez

miza de plecare a fost 0.50 euro (da ,nu va mirati 50 de centi),ce vreau sa fac cu ei ? vreau sa ii multiplic pana la 10000 de euro

oare este posibil ?

ma credeti nebun?

tot ce imi trebuie este un dram de noroc si rabdare

se va juca allin -miza initiala si castigul se baga in urmatorul pariu .

tipurile de pariuri vor fi de tip back (pariu normal) si lay-adica ca nu se va intampla acel lucru

target 10000 pariuri la cota de 1.001

perioada 1 an

ACESTEA SUNT PARIURILE FACUTE PANA ACUM

1

brighton – colcester

lay 0-3

cote acoperite 39

2

hibernian-rangers

lay 3-3

lay 110

cote acoperite 38

3

pelita-bontang

lay 0-0

lay 19.5

cote acoperite 88

4

FC Copenhagen v Aalesunds

over 0.5

back 1.03

cote acoperite 33

5

Santander v Valencia

lay 3-0

lay 65

cote acoperite 32

6

Sport Club Recife v Vitoria das Tabocas

lay0-0

lay 30

cote acoperite 31

JUST ME

pentru azi am pariat asa

7

Aberdeen v Celtic

lay 1-0 (adica ca nu se va termina 1-0 pentru aberden)

lay 24

pentru a acoperi 45 de cote ,sa vedem ce iese

bafta tuturor ,si incercati si voi nu va costa nimic ,decat la loto ,cred ca am mai multe sanse asa sa traiesc un pic mai bine

JUST ME

in min 14 este 0-1 (deci nu mai are cum sa se termine 1-0)

pariu castigat si mergem mai departe cu parierea ,dar asta o vom face miine .

JUST ME

am mai gasit ceva interesant

pariul 8 live min 86 la scorul de 1-0

Barnsley v Preston

under 2.5 la cota 1.03 pentru 43 de cote

JUST ME

barnsley-preston scor final 2-0,cu emotii destul de mari pentru ca au marcat in min 93 dupa ce au dormit tot meciul ,de tinut minte pe viitor sa nu mai pariem asa pe final .

prin urmare cu pariul 8 am mai acoperit 43 de cote .

JUST ME

pentru azi 2 februarie am ales un singur meci

Blackburn v Tottenham

-black a pus mari probleme catorva echipe din premier mai ales atunci cand joaca acasa -are obiceiul sa marcheze

-totte vine dupa o infrangere rusinoasa in cupa cu fulham (4-0)

-istoricul intalnirilor ne spune ca este un meci in care vom vedea cel putin 1 gol ,,deci pariul este lay 0-0 la cota lay 14 pentru 81 de cote"

JUST ME

LA BLACK -TOTTE in min 4 s-a marcat si este 0-1 ,asa ca am mai completat cateva cote.

atat pentru azi si continuam cu jocul miine,unde va astept si pe voi cu idei si propuneri de pronosticuri.

JUST ME

3 februarie 2011

BARI-INTER

LAY 2-0 (nu se va termina 2-0 pentru bari)

COTA LAY 65

pentru 26 de cote

gol

cat ai pariat?

JUST ME

buna dimineata

@gol-nu prea mult ,atat cat sa aibe continuitate strategia

pentru azi am ales urmatorul meci

Ajax v De Graafschap

lay De Graafschap (echivalentul la 1x)

cota lay 25 pentru a acoperi 50 de cote si tot odata se finalizeaza prima etapa de 500 cote

JUST ME

deci hai sa iti explic aici cum este cu strategia pe care merg acum

s-a mai discutat in trecut se numesete all in ,este o strategie buna dar tot odata si falimentara (dar falimentara din punctul de vedere al timpului pierdut) nu al banilor investiti ,pentru ca este strategia care foloseste cele mai putine resurse ,o folosesc pe betfair pentru ca are cote ceva mai mari decat la alte case de pariuri si tipuri de pariu pe care nu le gasesti nicaieri .

sa vorbim despre bani pentru ca asta intereseaza pe toata lumea

investitie la betfair minim 15 euro din care se va juca doar 0.50 euro pentru inceput ,

matematic daca strategia este dusa pana la sfarsit poate genera un castig de 10000

tot ce se castiga se baga in urmatorul pariu

necesarul de cote este de 10000 cote de 1.001 stiu ca par multe dar zilnic se pot acoperi un minim de 30 asta inseamna ca 10000/30 =333 de zile destul e mult pentru unii ,dara daca se alege un meci bun atunci sansa de reusita este garantata,probabil va fi nevoie de 5 sau 6 parirui pe zi pentru a acoperi numarul de cote dar oferta este bogata si ai de unde alege

tipurile de pariu urmarite este de tip lay pe scor corect ,adica mizezi pe un meci ca NU se va termina cu un anumit scor .pare simplu dar si aici pot aparea surprize ,spre ex in aceasta seara sau mai bine zis ieri ,am avut asa

m city nu pierde cu 0-2

totte nu pierde cu 0-3

manu nu pierde cu 2-0

bayern nu pierde cu 2-0

unele dintre ele au pierdut dar nu la scorul de mai sus manu cu 2-1 si bayern parca cu 3-2 ,oricum nu mai conteaza ,ideea este sa gasesti acel scor care are cele mai putine sanse de reusita dar si o cota care sa se incadreze in strategie .nu pariezi cu sufletul chiar daca ti cu steaua sau dinamo aici este vorba de bani si trebuie sa pariezi pentru a castiga ,anuntama aici cand vei avea cont la betfair si poate putem combina ceva impreuna .

gol

ms de informatie!o sa incerc sa fac cont!da am obs k e cam complicat…si cum pariezi 0.5 daca min este 4?

cristian

Eu as zice ca merita incercat si asa……la un meci live (ex:palermo vs bari) pariezi din start cu 20 de lei X pauza , daca in min 30 scorul ramane 0-0 ar merge sa pariezi victorie palermo 20 si victorie bari 10 lei…… ori cum s-ar termina meciul la pauza bani ti i-ai scos si putin peste pentru ca la startul meiciului ai o cota la X pauza de 3 si aproape de 4 find doua echipe echilibrate cotele sunt destul de mari dupa minutul 30 ……mie mi-a mers de multe ori chestia asta ……. astept parerile voastre poate avetzi o idee mai buna

Steff

Bai oameni buni, asta nu e blog de pariuri!

Am observat ca discutiile au deraiat putin, in primul rand trebuie sa intelegi ca e diferenta intre arbitraj/surebet si pariat.

Arbitrajul se bazeaza foarte putin pe noroc. Intelegeti asta? Fiindca voi trebuie sa aveti profit pe toate rezultatele, deci nu prea conteaza cine castiga.

Am vazut ca sunt multi incepatori, multi care vor sa invete dar nu stiu cum si se uita la favoriti. Cotele mici sunt pentru bogati. Nu ascultati tampeniile astora si sa nu aveti impresia ca dak pariati pe cota de 1.30-1.40 o sa castigati. Ca sa va dau tema de lucru uitati-va in week-end-uri la cele mai pariate 10 meciouri toate vor avea cota sub 1.50…sa vedeti ca in general ies 6-7 drepte, restul x2.

Aici am scris (nu e reclama) unul din articolele mele cele mai apreciate de incepatori
http://betadvice.weblog.ro/2010/09/07/ghid-de-par… va sfatuiesc sa aruncati un ochi si sa retineti faptul ca numai 5% din pariori castiga in mod regulat iar prima regula in pariuri este:

Nu paria mai mult decat iti poti permite sa pierzi!

O seara buna!

Steff

fratelar

salut sint un parior din germania care am facut multi bani din pariuri mi-am cumparat tot ce imi trebuie prin casa mobila tv leptopuri 3 la de cistig numar masina si am si un cont bunicel am trimis si prin ro mania pe la frati parinti … nu o luati ca pe o lauda hai sa va povestesc cum … nu exista nicio schema de 100% de cistig toate meciurile sint manipulate si invirtite asa cum vor ei casele de pariu platesc indiferent la cistig la pierdere sau la meci egal tu trebuie sa ai noroc sa cazi pe schema lor unde se plateste mai puzin ca daca toata lumea ar cistiga nu am mai avea case de pariuri si am avea spitalele pline de bolnavi ca nu ar mai avea unde sa joace va dau un singur tip ATENTIE MARE….. alegeti numai o singura casa de pariurisi incercati sa tineti minte meciurile care se termina in special cotele mari dar nu cele monstruoase de 15 de 20 de 25 sau ce mai stiu eu

orientativa

la cele de 5 , 5,50, de 6.00 de 7.0

exemplu fulham- aston vila 1.60-3.60-6.00 si aston vila cistiga meciul tine minte cota asta dar toate trei tinele minte pt ca cotele astea saptamina care vine se vor repeta indeferent de ce echipe se joaca si de valoarea lor eu iti garantez ca cel puzin trei din urmatoarele cote care se repeta ies cistigatoare alege 3 din cotele care se repeta combinale cu 10- 15 euro si ai sa vezi ce bani faci daca pierzi nu te descuraja ai pierdut 15 euro asteapta si ai sa vezi ca o sa ai cel puzin doua cistiguri pe luna nu te lacomi sa iei 4 echipe ia numai trei si vei face bani ca mine tine minte bine trecutul ca sa faci bani in viitor

DACA o sa vezi o cota de 1.65-3.60-6.00 nu o juca

joaca intotdeauna cotele care ies ma refer la cele mari si cauta o casa de pariuri care practica cote fixe nu de 6.48 sau 5.23 sau 4.64 cauta una care practica cote 3.50 4.50 7.50 ca sa nu te duca in eroare

daca ai sa cistigi de citeva ori ai sa vezi ca or sa schimbe cotele buhmaharul imediat

dar dupa o anumita perioada de timp o sa revina la cele vechi ei au o schema dupa care se cataloghizeaza in functie de valoarea echipelor si de pozitia din clasament…. inca ceva numai cu echipele oaspete ai sa faci bani …. banii sint intodeauna in dreapta adica 2 solist si inca o varianta acelasi bilet il joci si la pauza

unul la pauza unul la final cu aceleasi echipe gata ca dezvalui prea multe ….. rabdare si incredere sa ai in ce joci

Constantin

Ma faceti sa rad strategi lui peste cu teoria batului de chibrit :)) HAI SA VA SPUN EU CUM SE FAC BANI SIGURI DIN PARIURI!!!

E atat de simplu si voi va complicati viata atat de mult…

Puneti X-PAUZA in campionatele italia si franta din liga a doua simplu si faceti bani cacalau. 😉 (merge mai greu si anglia 2)

Daca nu ma credeti intrati pe flashscore si vedeti toate rezultatele la pauza!!

NU MAI VA FACETI VIATA ATAT DE COMPLICATA!!!

Am analizat tot felul de metode de pe internet inainte sa arunc banii aiurea la pariuri se castiga cu o gandire simpla si logica.

Tin sa mai mentionez sa NU faceti combinatii intre meciuri sau alte porcarii!!! Fiecare meci se pariaza solist.

(exp. Le Mans – Sedan 5RON

Nantes – Reims 5RON

….etc.)

Eu va urez BAFTA si DATI FALIMENT LA CASELE DE PARIURI SAU PE INTERNET!

punk

Cel mai interesant mi se pare faptul ca multi dintre promotorii diverselor scheme de castig din pariuri sunt totodata semianalfabeti.

pariuri

la sistemul asta unde este profitu mai mare de 10% este foarte riscant sa nu fie anulata una dintre cote…

si sunt site-uri in afara care daca te abonezi la ei si ii platesti iti ofera toate detaliile despre astfel de meciuri

nenstiutoru'

JUST ME

on Feb 1st, 2011

@ 23:42:

barnsley-preston scor final 2-0,cu emotii destul de mari pentru ca au marcat in min 93 dupa ce au dormit tot meciul ,de tinut minte pe viitor sa nu mai pariem asa pe final .

prin urmare cu pariul 8 am mai acoperit 43 de cote. Cum adik? Ce cota urmaresti de ai acoperit 43 de cote cu 1.25?

am cautat sa inteleg treaba asta cu cotele mici.si cred ca am reusit, dar m ai derutat cu asta. Sper sa ai timp sa mi rasp si mie. Ms

Stefan

Comentariile au devenit de departe mai interesante decat articolul in sine… Lucian, sugerez o pagina dedicata 😉

Mihai

eu as aplica o alta metoda…

hai sa zicem la stanleybet

te duci du 300 de ron si pui 100 de bilete…la scor corect…

asta inseamna 3 ron de bilet

la scor corect pui la campionate de genul ITALIA (serie A, serie B) sau FRANTA (ligue 1, ligue 2) RUSIA … in concluzie campionate la care se marcheaza mai putin…

te uiti pe clasamente si faci o analiza mai amanuntita (goluri marcate, goluri primite, meciurile de acasa, meciurile de deplasare)

si pui cateva scoruri… 0-0 sau 1-0

sunt cote frumusele de 7 7,5 uneori chiar si 8 sau 9

si iata o mica demonstratie…

miza…2,76

6 meciuri cu cota 7

2,76×7^6=324711 RON

cu o analiza amanuntita si cu un pic de noroc din 100 de bilete e imposibil sa nu iasa macar 1 bilet…si astfel castigi aprox 200000 de ron (sa nu uitam ca ia si statul 25%)

dar poate sa fie si mai mult daca vei avea cote de 8 sau 9 😉

zamfir

Va spun si eu o metoda de incepator nu stiu sigur daca ….da roade …este una dintre cele mai simple metode si poate si cea mai avantajoasa de ce spun asta ? sa va explic unpic cum am gandit eu situatia 😀 decat sa te complici cu arbitrajul …care in primul rand iti trebuie o suma cam mare de banii sa incepi schema asta in primul rand pt ca iti trebuie conturi la mai multe agentii on-line de pariuri si in al doilea rand pt ca iti trebuiesc niste sume considerabile daca vrei sa faci un profit sa zicem de 100 de lei pe zi ….sau metoda cu dublatul la care iar iti trebuiesc ceva bani…eu propun ideea cu peste 0,5 goluri pe meci …bineinteles nu il iei de la inceput cand are cota aia asa micuta de 1.01 1.03 .105 ….astepti si tu primele 10 minute sa facut cota 1.1 si aia e ai bagat 1000 de lei si ai profit 100 de lei …sunt foarte putine meciurile in care nu se marcheaza un gol ….si uite asa nu iti trebuie sa stai toata ziua dupa meciurile sigure …si nici nu iti trebuie un buget extraordinar de mare ….ce spuneti despre metoda asta ???

iulian

faci doua bilete de 50 roni si nu iti va lua comision petru ca ei castig sub suma lor 😉

viorel

Am si eu doua intrebari …

1.Care site ar fi mai bun la cote dintre bwin si gamebookers?

2.Ce moneda sa aleg la inscrierea pe site care ar fi cea mai convenabila si anume dintre usd,eur sau ron?stima

george

SALUTARE !!!!

Multumesc foare mult siteului riscograma si vreau sa va spun ca am castigat 5500.96 lei cu ajutorul vostru.Multumesc foarte mult si apropo va trimit o bere.

utu_alexutzu

ia incercati matringale la tenis….aplicati pe 40-40 la un meci echilibrat, cote apropiate…..la 40-40 ai cota de cel putin 3,6

utu_alexutzu

dar poti prinde si cota peste 4….si nu mai stai dupa o cota de 2 la fotbal;) iar daca lovesti…mare lovitura….dar tre sa te tina si buzunarul

Adrian

Mai multi prieteni imi zic sa incerc matringale ca aduce cota buna :D, sincer am citiva cunoscuti care jjoaca acum si imi zic ca e mai usor sa fa4i bet pe un meci prin minutul 80' cind esti sigur ca lucrurile se vor schimba, asa poti obtine o cota 4+

darius

am citit cei drept unele postari de mai sus dar…intr-o zi eu am pariat pe un bilet Bluf..(eu nefiind un parior experimentat) adica am ales 2 echipe de fotbal sigure…unul pe Inter iar altul pe Milan iar cel de-al treilea meci pe un meci de rugby si mai exact pe echipa care avea cota cea mai mare..iar cota era parca de 2 cu 18…ghiciti ce sa intamplat!!!…k sa vedeti ce prostie si nesansa…de meciurile de fotbal nici nu ma agitam ci in schimb de cel de rugby ma gandeam in mintea mea k ar fii o sansa de 1 la 50 sa bata aia….imi iese Interul imi iese meciul de rugby si ma scoate Milanul ce jucase cu o echipa slaba…aiurea! asta am zis si eu!!!…numai k eu cred k de meciurile astea,de pariuri in general…nu tzin neaparat de calculele ci de informatzie prieteniii mei

darius

pentru Mihai….frumoase calculele tale…dar statisticile arata altceva…de ce nu fac tozti asa?!…sau ar putea juca la loto,mai simplu…castiguile se datoreaza in primul rand norocului si in al doilea rand al informarii…itzi spun eu…cand cineva o sa aibe noroc si va fii si informat va fii imbatabil !!! adica o va pleznii constant nu k cineva care joaca de exemplu o varianta simpla la loto si castiga dintr-o data 3mill de euro pentru k lucrul asta este un bulan fantastic ce nu tzine de informare ci de noroc…(k au bagat altzii cate o suta de milioane pe scheme si degeaba)pe cand ce se vorbeste mai sus si anume de pariuri sportive aici trebuie sa fii si putin mai mult in tema si inca o data mai informat! Succes!

mario

zi si mie un meciuri la care ar pute sa mearga asta.am cautat de 2 saptamani zi de zi si nu am gasit:)

razvycluj

vreau sa ma apuc de pariuri in Cluj-Napoca….m-am gandit cu un prieten sa bagam cate 10 lei doar pe meciurile relativ sigure cu cote mici…sa alegem vreo 4-5 meciuri…oare e bine? va rog sa imi raspundeti si cu sfaturi,dar sa nu implicati pariurile de pe net.

Va multumesc anticipat!!!

nicolas

trebuie sa joci doar evenimente din tenis unde ai numai 1 sau 2….la altele dak iese x te-ai nenorocit :))

alin

pariati cu ce-i mai slabi la sport si 😀 castigati daca sunteti buni 🙂 dar pe ceva bun nu 1 ban si gata 100 lei 😀 asa :O

sorynel

metoda cu pariatul bani multi pe cote mici nu e buna deloc !!! nu faceti prostia asta !!! aseara am pus 3 bilete a cate 25 euro .

1: man utd pauza final cota 1.57

crystal palace cota 1.80 nu a iesit man utd la pauza

2: leeds cota 1.60

fleetwood cota 1.70 nu a iesit leeds … egalata in ultimul minut…

3: Middlesborough inscrie prima cota 2.35 – a pierdut cu 2-0…

si asa am pierdut eu 75 euro .. aproape ultimii bani pe care ii aveam … sunt in spania momentan in vacanta :)) … mai bine cumparam suveniruri … in ultimele 3 zile am pierdut 200 euro ….

SasukeUCHIHA

Eu am pierdut ieri pe olympiakos(voley) cota 1,12 cred ca a fost blat…au condus la un moment dat 1-0 la seturi si 20-16 in setul al doilea si au pierdut 3-2 pana la urma , ethinkos avea cota 29,00 la live pe bet365 la scorul de 1-0 si 20-16. si am pierdut si pe g.simon(tenis) cota 1,18 si el la fel a condus 1-0 la seturi si 3-2 in setul 2 si a pierdut 2-1 avea cota 17,00 manmario ca sa-l bata pe simon..sunt scarbit de pariuri

ps: de se 10 ron am jucat biletul castigam 101 ron am pus cote de umplutura si fix alea m-au scos..

micutul19

daca sunt cativa (2 sau 3 persoane) care se pricep la pariuri , eu spun sa ne punem mintea la contributie si sa facem un bilet. daca sunteti de acord astept un raspuns .

Inginerul

Oameni buni !

Tare mi-a placut sa citesc articolul si comment-urile voastre!

Si eu m-am apucat de pariuri de 1 saptamana … pana acum am profit de 200 lei noi dar este din noroc.

In acest timp am cautat pe internet si m-am documentat despre surebets cat si despre betfair si cum sa faci scalping (acesta este termenul care se foloseste cand faci trade siscoti un profit minimal – este ca sipe bursa, apropo de bursa am incercat siacolo dar ne avand odisciplina m-amlasat si bine am facut)

SureBets (Pariuri sigure) da se poate castiga din ele; adica ce vorbesc eu se castiga SIGUR ( tocmaide aceea se si numesc surebets) singurele probleme pot aparea la casa de pariuri ( asa cum s-a mentionat mai sus casa de pariuri anuleaza pariul sau meciul se anuleaza DAR gandindu ma mai bine NU PIERZI NIMIC deoarece banii TOTI Iti vin inapoi)

Este greu d.p.d.v. banesc deoarece ainevoie de 10 sau ar fi bine 15 case de pariuri si banuti pusi acolo , sa spunemcate 100 $ pe fiecare.

Eu ma multumesc momentan sa pariez tinand cont de 10% noroc si 90% matematica.

Multa bafta tuturor.

Inginerul

"Eu ma multumesc momentan sa pariez tinand cont de 10% noroc si 90% matematica."

Doresc sa detaliez ce am dorit sa spun prin asta: Imi limitez pierderile pana la 10% saudaca sunt haplea zic 25% .Decidaca in total pariez 100$ ma gandesc daca se intampla ceva si pierd macar imi recuperez din bani.

Asa sa va ganditi daca nu va apucati de Surebets sau scalping!!

MULTA BAFTA!

Inginerul

Am uitat sa mentionez ceva.

Desigur este ok sa parieziin piata (marketplace-ul) de pe betfair Dar nu uitati cateva lucruri esentiale:

1. Nupariezi contra caseide pariuricicontra altor jucatori ca sitine ( ceea ce este un lucru bun)

2. BetFair isi face banutii dincota aceea de 5% (valabila azi 29.10.2011) adica din castigultau de 100$ ( este doar o suma data ca exemplu) Betfair itiia 5% deci ramai cu 95$.

3. Exista un sistem de comisioane la Betfair dincare iti scade comisionul ,cucat aipariat mai mult dupa anumite praguri nuosa maiiti ia 5% iti ia 5% minus comision. => ceea ce este ok.

4. S-a spus maisus ca BetFair iti impune 4$ minim pe pariu , da este adevarat este minim 4$ DAR cand pariezi pe LAY adica impotrica unui eveniment atunci LAY DE 4$ / EVENIMEN CU O COTA DE 1.01 => (1.01-1)*4$=0.01*4= 0.04 .

Acum daca spuice naiba a scis si asta aici???!! dinCOTA DE LA LAY se scade 1 punct. DecituspuiPARIEZ CA NUSE VA INTAMPLA CA STEAUZA SA CASTIGE si cu0.04$ (4 centi) poti castiga 4.04$ -5% comision.

Acum nu te gandi ca "WAW Ce tare atuncio sa caut cote la celelalte case de pariurisiosa punpe EGAL!Adica sa fie egal sau sa nu fie! FALS!

Cotele de la BETFair sunt cele maimari cote pe care le amintalnit deciLAYnu o sa poti face NICILA EGAL Fotbal.. NICILA TENIS…. NICILA Caini sauCai.

Toate incercate de mine si analizate.

Bafta Multa.

Daca era cota de 2.80 de exemplu. tu pariezi (2.80-1)*4$=1.80*4

mardare

De ce se numesc jocuri de noroc pariurile ? aveti idee de ce … pentru ca trebuie sa ai noroc da ? altfel … se numeau jocuri de matematica nu e normal asa ? matematica nu te ajuta la chestia asta sa intelegeti odata orice combinatie de meciuri faci si cum pariezi si cati bani sa pariezi si cate meciuri pui pe bilet este degeaba tot iesi pe minus chiar pot sa spun ca iesi grav pe minus daca stai sa gandesti matematic … majoritatea s-au apucat sa parieze pentru ca au vazut la x la y la z si au castigat si ei la randul lor o suma de bani dar … degeaba eu pot sa pun pariu ca toti cei care au jucat sunteti pe minus cel putin 50% din tot cat ati castigat si ati pariat . O parte din creieru vostru bolnav gandeste in felul urmator chiar nu exista o schema o modalitate sigura sa castigi ei bine chiar nu exista foarte simplu din cauza cotelor care sunt prea mici pentru a scoate " bani " e ceva in gen ca la loto 6 din 49 ai 16 milioane de variante si premiu e de 5 bagi 16 milioane de euro sa castigi 5 asa si aici combini 100 de variante de 3 lei sa zic sa zic si castigi 70-80 de lei maxim si orice schema la casele de pariuri pe net e cam degeaba ca la agreements scrie acolo ORICE SCHEMA PE CARE O DEPISTAM CA DUMNEAVOASTRA INCERCATI SA FACETI BANI ALTFEL DECAT NORMAL SI CU MATRINGALE SI CU CE VRETI VOI O SA VA BLOCAM CONTU SI BANII SI IMPLICIT O IEI IN GURA FRUMOS si pa. Ducetiva mai bine la furat in spania sau italia sau germania ca aveti mai multe sanse sa faceti ceva bani :))) daca aveti si skill bineinteles sau daca nu mergeti la cersit .

dany

Bv ma esti tare nu am castigat pana acuma la pariuri dar cu metodele tale sper sa ma ajute iti multumesc mult.

cezar

care se pricepe la pariuri sa-mi zica si mie

winner..

salutare..joc si eu de ceva vreme la pariuri si am ajuns sa cred ca se pot face bani frumosi din asta, depinde cat de mult esti dispus sa risti. Trebuie doar sa alegi meciurile mai "sigure" ca sa zic asa (pt ca nu prea exista) dar totusi exista meciuri in care echipa favorita adica cea cu cota mai mica sa nu piarda. de exemplu in seara asta joaca Tg Mures-Rapid (fotbal) iar sansa ca Rapidul sa piarda e ff mica, cel mai rau scoate un egal, deci alegi X2 adica se termina egal sau bate Rapidul, cota nu e mare dar e mult mai sigura, 1.15, este si varianta in care castiga Rapidul cu cota de 1.80, dar avand in vedere ca joaca in deplasare e putin mai riscant. Alegi 3 sau 4 meciuri de genul asta cu cota mai mica, si e suficient sa faci o cota de 2, iar castigul e in functie de suma pariata. Eu de exemplu pun 100 de lei si castigul e dublu. Am facut bani frumosi de buzunar in ritmul asta si chiar cred ca se pot face mai multi, dar depinde de cat e dipsus fiecare sa riste, Recunosc ca am si pierdut, dar mai rar pentru ca nimic nu e 100% sigur, dar sunt pe plus cu mult, deci e bine. Fiti atenti la clasamente, si la punctajul fiecarei echipe, chiar si la rezultatele anterioare, pot sa ajute mult. Nu incepeti cu sume mari (pentru incepatori). Se poate castiga, cote mici si sume mari, si cat mai putine jocuri, nu umpleti biletul cu o gramada de meciuri pt ca cel putin unul o sa fie surpriza. BAFTA.

mardare

va alegeti campionate puternice gen anglia spania aveti grija sa va uitati si la rezumate din urma sa nu va luati teapa si jucati la scor corect puneti 30 de bilete cu scoruri gen 3-1 3-0 4-1 etc 3 meciuri pe bilet si punteti 30 de combinatii si daca va iese ati pus-o de o ciorbica aia e cea mai mare schema pe care a putut sa o debiteze mintea mea bolnava o sa vina gen cota 20 * 30 * 20 * 2 lei pe un bilet = 24000 ron adica 240 de milioane dai 25% inapoi la stat gen 60 de mil ca na asta e romania lu peste si ramai cu 180 de mil castigati si pariezi 600 mii numa sa ai inspiratie si aia e cea mai mare schema restu cu combinatia sigura cu martingale e un cacat in ploaie astept pareri … daca nu iti iese pui aceleasi scoruri saptamana viitoare sigur le bubui puteti sa va uitati la scoruri din urma ca sa va convigeti adica 1 din 4 cel mult le bubui da trebuie sa nu disperi si sa dispui de 2-3 milioane .. eu personal nu am castigat cand o sa mai fac niste bani ma risc si eu ca doar na avem o viata si o gaura in cur si aia e .. daca stati prost cu inima sa nu faceti :)) ceau.

andrei nicolae

eu va zic un lucru eu pariez astfel fac un sistem de 16 meciuri si sa pierd intodeauna de la 6 in jos pun sume mici cum ar fi de la 2 pana la maxim 5 lei. pun pe zi vreo cinci bilete cu meciuri diferite. joc de o perioada de 1an si am bagat 1000 ron iar castigurile au fost lunare. cel mai mare castig a fost de 3400 ron . deci nu are rost sa pariati sume considerabile findca aveti sanse si cu sume mai mici. MULTA BAFTA SI NOROC

GUTA

cotele de maine catigatoare vor fi(fotbal) petrolul p – tg mures – 1

otelul g -sportul st – 1

kaiserslautern – leverkusen – 2

livorno – ascoli – x

tolouse – lile – 2

{18.11.2011} date sigure.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorin

eu consider ca cele mai bune cote sunt cele de 1.40 si daca sunteti incepator sa nu puneti mai mult de 5 lei pe un bile eu joc la pariuri de 2 ani si am iesit in profit cu vreo 200 de lei

lucian

Dar daca avem un eveniment cum ar fi meciurile din NHL. Unde de multe ori cotele la ambele echipe trec de 2.

Daca pariem aceeasi suma, pe ambele echipe ca vor castiga, atunci avem ca si sigur castigata diferenta de cota care trece de 2 de pe pariul castigator nu?

adik daca avem x vs. y 2.20 2.40

daca punem sa zicem 1000 de lei pe fiecare in parte, atuncea indiferent de rezultat ( fara egal bineinteles) vom avea 200 sau 400 de lei castig garantat .

E corect sau gresesc pe undeva? 🙂

dan

Pentru " FRATELAR " daca mai citesti ce scrie pe aici,dami un semn la tedand77[at]yahoo.com,de sarbatori merg in germania , poate ne vedem si stam de vorba.

stabilim mai multe pe mail,ok?

Eu abia am intrat pe aici dar pot spune ca sunte-ti ok!,

Imi pace ce se discuta,dar din pacate nu am decat un sfat pentru voi"TOTUL SE FACE CUMPATAT",nu va aruncati cu sume mari

Stima!

vali81

Salutare……De mai bine de un an m-am hotarat sa pun si eu primul bilet la pariuri. Am pus 4 meciuri cota totala 20 si miza 10 RON. Am castigat. De atunci am tot pus fel de fel de bilete, pe diferite sporturi si campionate. De la inceputul anului mi-am facut cont pe bet 365. Am tot jucat si per total sunt un pic in pierdere. De 2 saptamani m-am decis sa joc meciuri live. Pariam pe diferite echipe sau jucatori care aveau cote in jur de 1.01 maxim 1.062. Am jucat all in si de la 100RON am ajuns in 2 saptamani si ceva la 1100. M-am orit desi puteam sa continui si am inceput iar cu 100 RON. Ideea e ca la cote asa mici, zic eu e pariu 90% castigat. Pana acum am avut noroc . O sa incerc sa ajung cu acesti 100 RON la 2000 RON. Ideaa mea e sa joc in fiacare zi cel putin 10 meciuri cu cota de cel putin 1.01 in asa fel incat sa imi cresc suma cu cel putin 10 % pe zi. Pot pune si cote de 1.02, 1.03 depinde de meci in asa fel incat sa acopar mai multe cote .Am uitat sa specific ca joc ALL IN.

O sa va tin la curent.

Stima,

dulap

salutare….Vali81 sa mai zici si u ce ai facut k sunt tare curios…..vreau sa joc si eu asa si vreau un sfat….ms

vali81

Pentru Dulap,

Nu am facut nimic special…Am jucat pariuri live. Incerc sa-i fac pe astia (casele de pariruri) cu armele lor. Gandeste ca la o cota de 1.01 adica foarte mica cu 100 Ron pariati castig 1 ban. Important este faptul ca ies in castig. Fi atent daca joc in fiacare zi un pariu cu cota de 1.01 inseamna 365 pe an. Repet ca joc ALL IN. Adica pariez toata suma care o am in cont. Cota de 1.01 poate insemna 99% pariu castigat. Daca joc in fiecare zi un meci live cu cota asta insemna ca intr-un an joc cota cumulata de 1.01 la puterea 365. Asta inseamna 37.78. Inmultit cu …sa zicem 10 ron 377.8. Adica iti multiplici banii de aprox 38 de ori. Poti paria mai multe peciuri pe zi la o cota de 1.01. De exemplu 3 ori pe zi inmultit cu 365 inseamna 53939 inmultit cu 10 =539390 adica f mult. Totul e sa ai rabdare si sa nu te lacomesti.Daca esti sigur pe meci poti acoperi mai multe cote de 1.01 intr-un meci. Adica poti paria la cote 1.03, 1.04 adica acoperi 3 sau 4 cote dintr-un pariu. Eu o sa reiau cu 100 Ron de la anu sa vad ce iese. Deasemenea poti sa pariezi si la cote mai mici. De ex cote de 1.005 ceea ce inseamna ca acoperi cote de 1/2 din 1.01……Nu pot decat sa iti urez bafta,,,,,,si mai ales cura…..sa te vezi cat trebuie sa pui 1000Ron si sa castigi 1 ron…..Nu te lacomi….daca vrei putem sa ne intalnim pe messenger la id-ul valiforfriends….

Bafta multa tuturor!!!!!!!

vali81

Rectific la ce am spus mai sus….La 100 ron pariati cu o cota de 1.01 castigul e de 1 ron….Sorry

alex

salut,

mai sus se vorbea de sume uriase de pariere pe strategii cu sanse mari de pierdere 🙂

daca aveti bani si doriti sa va bagati intr-un sistem de pariere va recomand urmatorul sistem, jucat de multi baieti rabdatori :

pasul 1 :

-alegem o echipa ( fotbal – recomand , hochei, handbal – nu va recomand, doar daca aveti f multi bani sa alegeti o astfel de echipa )

– sa spunem ca am ales din franta liga a 2-a ( aici se inregistreaza multe egaluri )

( pariem doar o echipa pe un bilet intotdeauna, exclus alte combinatii )

– luam Metz de ex.

– pariem pe "X" ( intotdeauna pe "X" ) – 10 lei si dublam suma pariata ( 10. 20 .40. 80. etc. ) pana in momentul in care Metz va face egal.

-Cota minima la un egal in acestasta liga este de 2.9, mai jos nu o sa gasiti cota.

Calculele le faceti voi. De tinut minte : nu exista echipa care sa nu faca egal. Casa Pariurilor si Publicbet ( nu pariuri live ) accepta 1 eveniment ( meci ) pe bilet.

Daca aveti rabdare si suprot financiar pentru 3 – 4 echipe cu care sa mergeti constant o sa fiti surprinsi de castiguri.

Parerea mea este ca acest sistem este singurul sistem castigator existent. Profitati cat se mai poate.

adrian

totul depinde de noroc 90 la suta si 10 la suta stiinta cam asa sta treaba 😛 pentru incepatori cred k cel m ai bine ar fi sa va faceti un cont la casele de pariuri online bet356 bwin astea sunt de incredere fara sa bagati bani pentru inceput va duceti la pariurile live va luati o foaie va notati cateva meciuri si va faceti o statistica a norocului (difera de al zi la zi) dak va ies 4 din 5 meciuri fara sa stiti mkr clasamentu aveti destul noroc dak va ies 9 din 10 mai bine dar pentru o statistica buna (daka dispuneti de timpul necesar) va trebuie o statistica la 1000 d emeciuri inainte sa bagati bani degeaba jucati de mult timp degeaba aveti bani dak nu aveti noroc e pur si simpu noroc:P plus un pik de stiinta parerea mea nu va aruncati sa bagati bani in apriuri dak nu aveti noroc

succes

Soma

am si eu niste strategii doar ca eu sunt incepator …. nu stiu ce sa zic..va las pe voi….deci ideea mea suna cam asa…pariuri pe goluri cauti 4 meciuri pe care sa pariezi 2-3 goluri si 4+ ,un meci are 2 variante 4 meciuri au 16 variante posibile,exista un singur risc din cele 4 meciuri ce le alegi in fiecare sa se marcheze min 2 goluri…asta e riscul cel mare……..cu 0-2 goluri si 3+ nu este pozitiv am calculat…..la 2-3 goluri indif de meci ai o cota in jur de 2 la 4+ ai o cota care trece de 2,3 si 4 in functie de campionat……as vrea sa calculati si voi optiunea asta si sami dati vreun sfat……..inca nam testat…….

mario

Vad ca multa lume se agita pe aici. Incercati schema cu X-urile , merge sigur. si cea pe campionatul dein Romania (acu e in vacanta).

1 X-urlrile

ex camp anglia

pariati pe x la toate meciurile care joaca echipele de pe locurile 5-14. daca castigati beti bere daca nu ariati pe dublul sumei(martingale).

incercati virtual si veti vedea ca merge miine e etapa in anglia Bafta

2 meciurile din Romania este clar nu au fost srii mai mari de 6 meciuri fara >2,5 goluri

Bafta

marian

sal, justMe poti sa-mi dai si mie cateva meciuri sigure ,ms,m

icsulescu

nu exista nici o metoda sigura de a scoate profit din investitiile pe temen scurt sau lung.

propria experienta ma face sa cred in sansa, mai mult decat in matematica. ea, matematica, te ajuta doar sa limitezi riscul si sa reduci pierderile…pariorii profesionisti din alte culturi, declara constant ca succesul lor tine de rabdare si sansa si ca cine vrea sa parieze, s-o faca din placere si sa se gandeasca la o investitie de timp liber…surpriza unui eventual castig v-a fi deplina si nu se v-a transforma in dependenta…!

cristi

dublarea sumei merge super meciurile barcelonei,real madrid sau manchester united mai ales in pariuri live,apoi mai este beton in romania pentru ca meciurile incep unul dupa altul si se poate folosi x sau scor corect 1-1 sau 0-0 care ies mereu .

avarul

ba ce pacalici sunteti,uite eu am prins si in seara asta doua meciuri la hochei,am bagat 20 de lei si iau maine 70,m a doare n basca….daca pierdeam maine bagam dublu….doua meciuri le prindeti chiar si asa cum sunteti voi pacalici….

sfat

1) vreti castig pe termen scurt–aplicati "pariul X"(pariati pe o echipa pana face egal, dublandu-va suma de pariere la ficare pariu)

2) pe termen lung–aplicati strategia cu cote intre 1.05 si 1.001 (credeti-ma ca rezultatele se vad, dar in min 8 luni)

xan

buna ziua tuturor si la multi ani cu sanatate

revin cu cateva explicatii referitoare la subiectul dezbatut,am mai scris in trecut despre acest fenomen si chiar daca exista sceptici ,singurul lucru pe care il de facut este sa incerci -indiferent ca este vorba de parirui sau de alte lucrurui din viata de zi cu zi ,daca nu incerci nu vei sti niciodata daca va merge ,desigur ca atunci cand vrei sa incerci ceva este bine sa te documentezi despre ce vrei sa faci si in speta despre acest fenomen -PARIURILE- sunt foarte multe informatii pe net care te pot ajuta sa incepi cu dreptul

pe scurt ,pariez la betfair de ceva timp si sunt destul de multumit de reusitele mele ,acest lucru se datoreaza in primul si primul rand NOROCULUI ,si in al doilea rand RABDAREA ,pentru ca pariurile sunt jocuri de noroc ai nevoie de acest lucru pentru a reusi ,rabdarea este necesara nu numai atunci cand faci un bilet pe saptamana (pentru ca si atunci ai nevoie de rabdare sa analizezi un pic meciurile),dar este extrem de necesara intr-un sistem de allin care este conceput pe o perioada de timp lunga

sisitemul all in te poate ajuta ca atunci cand investesti putin sa scoti de mii de ori mai mult ,am mai dat cateva exemple in trecut si este adevarat ca matematic poate parea extrem de usor sa zici ca prinzi 200 de cote consecutiv de 1.05,o cota extrem de mica dar foarte periculoasa.

-cum aleg eu pariurile -marea majoritate sunt lay pe scor corect pus la inceputul meciului sau in timpul meciului in functie de cum se desfasoara meciul ,targetul zilnic este obtinerea a minimum cota de 1.025 care adusa la puterea 360 poate aduce un profit de 7250 (cartofi,rosi,morcovi)

-este o cota extrem de mica si pentru reusita ai nevoie de rabdare si timp ,in medie fac 3 pariuri pe zi din care strang aceasta cota pentru ca cotele lay sunt in jur de 120-130 ,dar sunt si zile cand prind o cot amai mare si acopera 2-3 zile de lucru ,tentatia la inceput este extrem de mare pentru ca poti prinde cateva cote mari si sa acoperi multe pariuri ,dar atunci cand vei ajunge la o suma consistenta pe care trebuie sa o pariezi intervine teama si frica sa pierzi -trebuie sa te gandesti ca ai investit doar 1 sau 2 unitati ,desigur mai este si timpul pierdut ,dar pentru 3 pariuri pe zi nu ai nevoie decat de 1-2 ore disponibile .

spor la pariuri tuturor

xan

Soccer / Wofoo Tai Po v Tuen Mun : Correct Score 07-Jan-12 08:30 07-Jan-12 10:22 0.06

Soccer / Nocerina v Pescara : Correct Score 06-Jan-12 16:00 06-Jan-12 17:48 0.06

Soccer / Nocerina v Pescara : Over/Under 3.5 Goals 06-Jan-12 16:00 06-Jan-12 16:28 0.06

Soccer / Torino v Albinoleffe : Match Odds 06-Jan-12 13:30 06-Jan-12 15:21 0.06

Soccer / Valencia v Sevilla : Correct Score 05-Jan-12 23:00 06-Jan-12 00:53 0.05

Soccer / Cordoba v Espanyol : Correct Score 05-Jan-12 21:00 05-Jan-12 22:53 0.25

Soccer / Cordoba v Espanyol : Match Odds 05-Jan-12 21:00 05-Jan-12 22:52 0.09

Soccer / Al Ahly v Talaea El Gaish : Over/Under 2.5 goals 05-Jan-12 19:15 05-Jan-12 20:39 0.55

Soccer / Al Jazira SCC v Al Wahda : Over/Under 6.5 Goals 05-Jan-12 18:00 05-Jan-12 19:55 0.04

toate astea insumeaza 1.22 euro -nu este mult dar este inceputul unei noi scheme pe acest an ,1.22 a acoperit 797 cote de 1.001 in 3 zile adica o medie de 265 cote pe zi sau mai exact 31 de zile de pariat cerand doar acoperirea a 25 de cote zilnic ,daca cititi in mesajul de mai sus veti observa ca am spus despre primele pariuri ca vor acoperi un numar mare de cote ,azi nu am facut decat 27 de cote atat cat trebuia ,daca pe seara mai apare ceva interesant poate voi mai baga -aici intervine regula -RABDARE si sa nu te calicesti ,daca ti-ai facut minimul pe zi atunci poti inchide calculatorul si sa te ocupi si de alte lucruri frumoase pe care probabil uitam sa le mai facem datorita stresului zilnic si problemelor cotidiene

tot ce incerc sa explic este ca exista posibilitatea sa reusesti cu acest sistem daca ai rabdare si nu te calicesti -sa nu uitam de noroc care este pe primul loc .

Paul

Foarte interesant acest articol. Ca sa ai sperante la castiguri trebuie sa pariezi online, pentru ca nu platesti taxe si pentru ca poti gasi destule case unde sa pariezi, la cote oarecum diferite (diferentele nu sunt insa foarte mari intre cote). O sa incerc si eu aceasta metoda si voi reveni cu rezultatele 🙂 Bafta la toata lumea si La Multi ANI !!!

xan

Soccer / Espanyol v Barcelona : Correct Score 08-Jan-12 22:30 09-Jan-12 00:25 0.09

Soccer / Palermo v Napoli : Correct Score 08-Jan-12 21:45 08-Jan-12 23:42 0.09

Soccer / Villarreal v Valencia : Over/Under 2.5 goals 08-Jan-12 19:00 08-Jan-12 19:42 0.32

Soccer / Chelsea v Portsmouth : Correct Score 08-Jan-12 17:00 08-Jan-12 18:56 0.17

Soccer / Inter v Parma : Correct Score 07-Jan-12 21:45 07-Jan-12 23:07 0.08

Soccer / Real Madrid v Granada : Over/Under 3.5 Goals 07-Jan-12 21:00 07-Jan-12 22:04 0.13

Soccer / Samsunspor v Galatasaray : Total Goals 07-Jan-12 19:00 07-Jan-12 20:54 0.11

Soccer / Samsunspor v Galatasaray : Correct Score 07-Jan-12 19:00 07-Jan-12 20:42 0.16

TOTAL 1.15 si cu aceste pariuri am reusit sa acopar in total 1215 cote

am avut ceva emotii la palermo -napoli ,unde cu mare noroc am reusit sa merg mai departe -acolo jucasem lay 0-3 si chiar nu ma asteptam sa joace asa prost palermo ,in toate meciurile sustinut epe teren propiu palermo a reusit sa inscrie ,mai putin in cel cu cesena une au luat bataie cu 0-1 ,oricum am trecut si peste acest hop cu italienii,azi ma gandesc la fener -gaziantep sa iau un 1x adica lay pe gazianetp la o cota foarte buna lay 10.5 adica o cota de 1.10 ,fener are mari sanse sa treaca pe locul 2 daca nu ia bataie ar merge si un lay pe scor corect 0-1 unde cota este 28 adica 1.037 asa cum o stie marea majoritate .Fener nu are nici o infrangere acasa si merge brici,in marea majoritate a meciurilor a marcat pe teren propiu ,merge jucat si pe un lay scor corect 0-0 adica ca se va marca cel putin 1 gol la o cota de 12.5 adica 1.087,ma voi decide mai tarziu ce voi juca ,pozibilitati sunt multe si trebuiesc gasite acele variante care ofera cea mai mare sansa de reusita si sa acoperim numarul de cote minim pe zi .

xan

am ales pentru azi lay scor corect 0-1 la fener -gaziantep la cota lay 28 (cota normala 1.037) suficient sa acopere minimul pe zi

zamfir

xan unde poti juca optiunile astea de pariuri ???

xan

@ zamfir-la betfair se pot juca acele tipuri de pariuri

dar dupa cum poate ai observat si astea sunt periculoase ,sau imi place sa traiesc cu tensiunea la maxim ,am ales fener-gaziantep scor corect lay 0-1 adica nu se va termina 0-1 ,in min 12 scor 0-1 ,era bine ca era la inceput si fener avea timp ,dar frate trece prima repriza ,se face min 70 si tot 0-1 era ,ma gandeam sa vand pariul si sa recuperez ceva din miza ,dar noroc cu pankistul de Stoch ca egaleaza si in urmatoarele 3 minute maimuta de Baroni reuseste sa ii puna pe fener in avantaj scorul fiind 2-1 in min 77,si aceste tipuri de pariuri pe lay scor corect adica acel lay inseamna ca nu se va intampla ,deci si ele sunt periculoase dar sa nu uitam prima regula-NOROC ,totul se rezuma la el ,indiferent de cat de atent esti cu selectiile

la fener am avut pana in min 70 3 pariuri puse ,primul era lay pe 0-1 la cota lay 28 ,al doilea dinnou lay pe 0-1 la cota lay 8 si pariul 3 a fost un over 1.5 la cota normala 1.12,miza a fost de 3 ori mai mare decat ar fi trebuit conform schemei ,dar sa zicem ca acum la inceput mai calcam pe langa si nu respectam cu strictete chiar tot

miine dimineata revin cu bilantul pe 9 ianuarie

o seara buna tuturor,

xan

inca o precizare care este legata tot de matematica ,in principiu poti merge si pe cote lay mult mai mari ex 300 sau 400,care inseamna calculat la cota normala 300=1.0033 si 400=1.0025 ,sunt cote extrem de mici si pentru a face minimul necesar zilnic este nevoie de 8 (1.0025 ) sau 12(1.0033) pariuri pe zi ,aceste cote le gasesti pe scor corect ex acum live la arsenal -leeds pentru 3-3 este 380 si pentru 2-3 este 290,pentru 1-3 este 230

arsenal-leeds

la acest meci am ales lay 0-0 la cota 19.5 adica 1.054 dar cu miza mica cerand sa acopar doar 14 cote

xan

Buna dimineata

iar la limita si ultimul pariu la arsenal -leeds,noroc cu asta

xan

@ case de pariuri

ce spui tu este martingale o veche strategie pe care o poti fructifica numai daca ai bani multi in cont

ex.: cota 3 la egal

miza 1=50 lei pierdut

miza 2=100 pierdut

miza 3=200 pierdut

miza 4=400 p

miza 5=800p

miza 6= 1600p

total pierduti in 6 pariuri 3150

asa ceva faceam la mlb si mizam pe o echipa care a avut cel putin 4 vicotorii sau infrangeri la rand si mizam invers ,rareori se intampla sa se ajunga la 10 infrangeri sau victorii la rand ,desigur miza de plecare era mai mica

xan

@ luci

trebuie sa pariezi pe ce are cea mai mare sansa de reusita in acel meci ,si cand spun ce-a mai mare sansa de reusita ma refer la tipul de pariu nu la echipa,dupa cum ati observat destul de multe meciuri care par relativ usoare ne creeaza surprize,acum nu mai sunt vremurile de 20 de ani ,cand jucai 13 la pronosport si prindeai 10 cand stiai ca verona sau napoli joaca acasa si nu exista meci in care sa nu faca egal sau sa castige,sunt vremuri tulburi ,cand culoarea banului dicteaza tot ,daca ai posibilitatea sa joci over 0.5 joaca ,fotbalul este facut pentru goluri ,nu pentru ratari,cartonase,sau cornere

xan

pentru ieri 10 ianuarie am avut doar 4 pariuri

Football / Malaga v Real Madrid : To Qualify 10-Jan-12 23:00 11-Jan-12 00:54 0.19

Football / Malaga v Real Madrid : Correct Score 10-Jan-12 23:00 11-Jan-12 00:51 0.07

Football / Galatasaray v Adana Demirspor : Correct Score 10-Jan-12 20:30 10-Jan-12 21:57 0.11

Football / Bursaspor v Sanliurfaspor : Over/Under 5.5 Goals 10-Jan-12 18:00 10-Jan-12 19:50 0.12

la bursaspor-sanliufaspor am facut un trading pe over /under 5.5 goluri ,si dinjnou am avut noroc la malaga cu real unde am avut si un pariu pe cel putin 1 gol ca se marcheaza -NOROC si iar NOROC ca asa este in parirui ,castigul de ieri a acoperit 112 cote si in total sau strans 1530 cote respectiv o cota de 4.60 per total incepand de pe 5 ianuarie

xan

cateva pariuri facute pe 11.01

Football / Tottenham v Everton : Correct Score 11-Jan-12 21:45 11-Jan-12 23:37 0.04

Football / Besiktas v Gaziantep BB : Over/Under 1.5 Goals 11-Jan-12 20:00 11-Jan-12 21:34 0.29

Football / Olympiakos v Thrasivoulos Filis : Correct Score 11-Jan-12 19:00 11-Jan-12 20:55 0.11

Football / Olympiakos v Thrasivoulos Filis : Over/Under 2.5 goals 11-Jan-12 19:00 11-Jan-12 20:21 0.20

Football / Boluspor v Genclerbirligi : Correct Score 11-Jan-12 13:30 11-Jan-12 15:31 0.11

Football / Eyupspor v Eskisehirspor : Correct Score 11-Jan-12 13:00 11-Jan-12 14:52 0.11

cote acoperite 171

pentru zi 12.01 am facut doar un trading pe u/o 5.5 goluri

Football / Rizespor v Gaziantepspor : Over/Under 5.5 Goals 12-Jan-12 13:00 12-Jan-12 14:58 0.08

care a acoperit doar 14 cote ,daca mai gasesc ceva bun pe ziua de azi voi mai baga daca nu ,ma multumesc cu ce am

cota pe 7 zile a ajuns la 5.55 si am acoperit in total 1715 cote

luci

ms dar nu ma descurc ..ieu pariez la la casele din cartier

dar nu-i o ideie buna pariul cu x final? doar ca trebuie sa dispui de ceva bani nu?? salutare

kermit

Domnilor nu va mai agitati ! Talharia este la scara globala … iar rezultatele se stabilesc prin telefon dupa ce un soft ultra performant analizeaza biletele depuse in asa fel incat casele de pariuri sa iasa in profit maxim. Practic nu mai exista competitie sportiva neatinsa de cancerul pariurilor. Trebuie sa ai noroc porcesc sa intrii in algoritmul castigator ( sumele vor fi insa din cele mai mici). Am incercat tot felul de scheme si tehnici fara nici un rost. Cand se poate totusi castiga? Pt. cei ce prefera sa parieze pe meciuri din camp. europene de fotbal le recomand sa fac acest lucru in primele 5 etape de la startul campionatului 9 spun asta din experienta) … dupa care totul devine pierdere de bani si timp … De ce se mai si castiga in aceasta scurta perioda? Simplu ! Este scamul acestui sistem mafiot …. pariorului trebuie sai se induca ideea ca se afla pe cai mari. In toate " marile campionate" … " campiona " este stabilita inca din primele etape … O alta intrebare care se ridica este de ce anumite campionate nu fac parte din acest sistem al caselor de pariuri? Ei bine ! Baietii destepti locali nu vor sa se supuna regulilor lui Big Brother ! Vor sa taie si sa spanzure dupa bunul lor plac …. cat timp mai au la dispozitie si cat mai este posibil acest lucru pentru ca in final vor fi si ei incalecati.

luci

cum pot afla ultimele 10 meciuri jucate de o echipa????Ms

xan

@kermit

ai dreptate ref la mafia pariurilor ,dar ce fac eu nu se bazeza pe x echipa ca va castiga si voi miza pe un scor corect ,unde sunt cele mai putine pariuri ,iar jucand la betfair am posibilitatea sa vand pariul in functie de desfasurarea meciului

luci

multumesc Xan

avarul

am pierdut pe imputitii aia de arsenal…cu swansea….jigodii…

biletul zilei

Trebuie disciplina si rabdare. Daca vrei sa dai tunu poti, dar mai rar asa ceva.

luci

nu am vazut meciul..pacat.. te aduc la disperare astfel de meciuri

Adi

Colegi!?Un pont la pariuri on line???

Vlad

XAN trimite si mie un e-mail si lamurestema cum sa pariez sau daca nu add vlad.stylee YM chiar vreau sa vorbesc ceva cu tine.Te rog mult da-mi add.

herry

Daca ai pe 1 bilet castigu sub 600 ron nu til va impozita 😉 asa ca ,cand pariati incercati sa bagati pe 1 bilet cu castig sub 600 ron pt a evita impozitele;) bafta

andreea

Buna,

Am citit comentariile lasate de voi si am cules cateva informatii care am crezut eu ca-mi vor fi necesare! Vreau sa ma apuc de pariuri, deoarece am doi prieteni care au facut enorm de multi bani, pariind! Probabil din putin egoism n-au vrut sa-mi dezvaluie prea multe din metoda lor de a face bani! Din ce am "am tras eu cu urechea", am inteles ca pariaza la tenis, live! Pun o anumita suma pe un jucator si apoi, bazandu-se pe variatia cotelor(de aceea asteapta mereu un break, pt a se modifica cotele), pun si pe celalalt, astfel incat oricare ar castiga sa obtina un profit! Eu am gandit-o ca mereu pariaza pe cote mai mari de doi si pun aceeasi suma pe ambii jucatori! Am urmarit cateva meciuri de tenis si am observat ca intr-adevar la meciurile echilibrate cotele variaza, astfel incat ambii jucatori au la un moment dat cote mai mari de doi. Poate cineva sa-mi dea detalii despre aceasta metoda de pariuri? STIU SIGUR CA SE OBTIN PROFITURI EXTREM DE MARI!

Va multumesc!

ionut

@andreea

Inainte de a te apuca de o activitate de genul "pariu" intreaba-te cat esti dispusa si poti sa pierzi, nu cat de mult poti castiga! 😀

andreea

@ionut

Normal, ca dispun de un buget pe care sunt dispusa sa-l "risc", insa as vrea sa stiu mai multe despre metoda aceea de pariere! Sunt convinsa ca mai sunt pariori care o folosesc si care poate, sunt dispusi sa ne impartaseasca si noua din secretele lor!:)

ionut

@andreea

Eu sunt convins de contrariul: ca daca exista fo' "metoda castigatoare", cel/ce o detin n-o vor impartasi sub nici o forma!

Eu unul pot sa-ti spun un secret: proprietarul jocului (cel care vinde biletele) castiga. Aproape intotdeauna.

Mario

In sfarsit am citit un raspuns inteligent!bravo Ionute!!!

andreea

@ionut

Ok! Atunci, se pare, ca trebuie sa o descopar singura! :))

ionut

@andreea

Sunt in dilema daca … sa-ti urez sau nu bafta!

xan

@andreea
referitor la ce spuneai mai sus cu strategia pe tenis -se numeste trading si sunt cateva care ofera acel tip de pariu ,se cumpara si se vand cote asa se procedeaza si se poate face pe orice sport in functie de evolutia cotelor ,exista 2 tipuri de cote back cota pe pariu normal adica ca se va intampla acel lucru pe care tu pariezi si cota de tip lay -adica ca nu se va intampla acel lucru
exemplu in fotbal mergi pe over 1.5 goluri si cota la back este 1.25 si la lay este 1.27 ,intodeauna cota lay este mai mare decat back ,pui un pariu pe 1.27 lay adica ca nu se va marca si cu trecerea timpului daca nu se marcheaza va creste si cota pe back ajungand sa fie mai mare decat prima ta cota luata pe lay 1.27 si sa zicem ca va ajunge la 1.35 cota pe back -atunci pui un pariu pe back cu aceeasi miza care ai avut-o pe lay si astfel vei iesi in castig indiferent de rezultat ,nu stiu daca m-am facut inteles dar exista tutoriale pe you tube despre acest sistem

trofin

Salut.

Eu ma gandeam sa pariez pe bwin . daca depozitez 100 lei am inteles k primes bonus inca 100 .

Strategiea mea e sa pariez pe castiga prima echipa sau a doua (12) , dapa pariez 200 de lei la 12 pe un meci cu cote cumprine in genera peste 1.20 , la 200 lei imi iese un castig de circa 50-60 lei pe pariu , 4 pariuri castigate si mi-am dublat suma. desigur pariez bazandu-ma pe statistici ,pronosticuri ,etc.
Eu constider ca pariurile la 1sau 2 nici un penalti si nici un cartonas rosu sunt cele mai sigure in anumite campionate .
Eu consider ca daca pariez calm si fara graba calculat am sanse de profit.

Pariu la inceput 200 lei , in patru meciuri castigate am dublu , in jur de 400 lei si in continuare voi paria tot 200 lei daca pierd fre-un pariu sa nu raman fara bani in cont ,eu zica ca la inceput trebuie sa fiu mai atent pana ajung la 400 ,daca mai castig inca 4 meciuri pe stratecia care am spuso mai sus , imi iese inca 200 deci voi avea in cont total circa 600 si apoi pot sa pariez chiar 400 lei pe meci care sunt foarte sigure ……..etc.

Astept comentarii din partea voastra referitoare la strategia mea.

dennys

pt xan

daca tot iti asumi acel risc de cateva minute, sa nu se markeze…de ce nu joci pe bet365 ca nu se markeaza in urmatoarele 5 min? ca au intervale de timp acolo…si iesi mult mai bine, 1.06 1.07…ca pana la urma de acel timp depinzi…daca e sa pierzi pierzi si cum joci tu fara a mai avea posibilitatea de a vinde pariul…se da gol in min 5 si pana astepti tu sa creasca cota se markeaza iar si uite asa prinzi un meci nenorocit in care se markeaza 3 4 goluri pana la pauza si numai ai ce sa faci…si eu joc pe termen lung, dar nu kiar 1 an…sambata duminica din sute de meciuri nu e pacat sa faci 3 4 cote de 1.02 1.03 si sa te culci? e mare pacat…si eu tot all in joc numai ca joc cu 3 4 in paralel si imi po permite 2 3 ghinioane…numai incepe cu 1 bilet…incepe cu 3 4 5…stabilesteti u target si icearca sa ajungi acolo…uite un target bun 5 bilete pe zi…cota 1.20 pe fiecare (acumulat sau nu)si incerci sa ajungi cu 1 bilet la ziua 20…stii la ce cota ajungi? normal 38 dar pt ca ai pornit cu 5 bilete, iti vei mari suma de 7.66 ori…si asta daca ajungi cu 1 bilet din 5..deci poti avea 4 ghinioane,si iti mai dau un calcul sa te incurajez..daca ai ajuns cu 1 bilet din 5 la ziua 9…ti ai intors banii…deci nu pierzi nimik deci nici la ziua 9 cu 1 bilet din 5 nu esti in stare sa ajungi? asta am calculato asa pt tn asa cat am citit pe aici…eu joc la 30 zile..mai multe bilete…dar ti am da o idee…hai k te bag in ceatza la urma

xantia

nu mai bagat in ceata ,dar atata taimp cat ce fac eu da rezultate ,nu schimb nimic,o vorba din batrani spune ca daca nu est estricat nu repari ,iar ref la numarul de variante ,em si eu in joc cate 5 pe fiecare casa de pariuri ,betfair si bet365,dece joc la 2 case ? pentru ca fiecare are un anume tip de pariu pe c are eu il joc,betfair are lay la scor corect si 365 are handicapul mai mare la rezultatul final (de genul +2 sau +3 pentru o anumita echipa)

sanatate tuturor

liviu23

se pot pierde multi bani….un exemplu sunt eu care azi am pierdut 10.000 euro pe meciul cu moscova real,totul a inceput cand am pariat primii 5000 euro pe o echipa care mi a dublat….si tot asa pana am ajuns sa pierd 10.000
jucam sume mari pe meciuri cat mai sigure pana m-am ars,e adevarat ca nu am pierdut asa mult dar e ok…..sunt dispus sa pariez sume mari si sa impart profitul,bani am, dar vreau mai multi si fara munca ca oricine altcineva,XAN daca strategia ta merge da un add la : crashoverrideacidburn4everacti[at]yahoo.com si putem sta de vb mersi. liviu

xantia

nu mai bagat in ceata ,dar atata taimp cat ce fac eu da rezultate ,nu schimb nimic,o vorba din batrani spune ca daca nu est estricat nu repari ,iar ref la numarul de variante ,em si eu in joc cate 5 pe fiecare casa de pariuri ,betfair si bet365,dece joc la 2 case ? pentru ca fiecare are un anume tip de pariu pe c are eu il joc,betfair are lay la scor corect si 365 are handicapul mai mare la rezultatul final (de genul +2 sau +3 pentru o anumita echipa)

sanatate tuturor

saulin

nu stiu cum pariati voi dar eu nu pot paria pe meciuri cu cote cuprinse intre 1.10-1.40.cotele astea sunt mai mereu pierzatoare.eu am gasit o metoda de calcul pentru a paria.da joc sume mici 3-5 euro.nu ma bag la sume mai mari.va dau un ex:locul in clasament+locul jocurilor acasa+clasamentu forma echipei–––-echipei care joaca in deplasare––locul in clasament+locul jocurilor din deplasare+forma.meciul AMIENS SC-TOURS din liga a 2a franceza va bate TOURS si are cota de 3.40. sau ANGERS-BASTIA va bate BASTIA si are cota 2.40.sau ISTRES-METZ va bate ISTREA are cota de 1.80.meciurile sunt azi 24-02-2012 la ora 20.00.eu joc la BETPLUS.

xantia

 @saulin amiens-tours 1-1;angers-bastia 1-1,astea 2 te-au scos ,nu merge sa pui mereu pe o echipa daca este mai buna ca va castiga ,ex este chiar ieri cand atalanata ia casapit pe roma cu 4-1,deci ….think smart ,,,alege la un megi ce este cel mai probabil lucru sa iasa ca tip de pariu nu castigul mare si de moment conteaza ca ii poti pierde ziua urmatoare pe o surpriza

saulin

nu stiu cum pariati voi dar eu nu pot paria pe meciuri cu cote cuprinse intre 1.10-1.40.cotele astea sunt mai mereu pierzatoare.eu am gasit o metoda de calcul pentru a paria.da joc sume mici 3-5 euro.nu ma bag la sume mai mari.va dau un ex:locul in clasament+locul jocurilor acasa+clasamentu forma echipei–––-echipei care joaca in deplasare––locul in clasament+locul jocurilor din deplasare+forma.meciul AMIENS SC-TOURS din liga a 2a franceza va bate TOURS si are cota de 3.40. sau ANGERS-BASTIA va bate BASTIA si are cota 2.40.sau ISTRES-METZ va bate ISTREA are cota de 1.80.meciurile sunt azi 24-02-2012 la ora 20.00.eu joc la BETPLUS.

marcelpopescu

cea mai buna si cea mai simpla strategie dupa parerea mea este sa te lasi in mainile unor specialisti si sa iei ce-ti spun ei.Joc dupa pariurile zilei la http://www.bursapariuri.ro pe platforma Betfair. Fac profit cu bursapariuri.ro.

xantia

 @marcelpopescu nicioada sa nu joci pe ce spun altii,joaca pe banii tai pe ideile tale ,pe filingul tau

marcelpopescu

 @xantia Multumesc de sfat , asta nu inseamna ca sunt robot am si eu strategiile mele dar merg maxim pe 2 strategii una a mea si una care am invatat-o la bursapariuri.ro . Imp e la sfarsitul lunii cand trag linie .


marcelpopescu

cea mai buna si cea mai simpla strategie dupa parerea mea este sa te lasi in mainile unor specialisti si sa iei ce-ti spun ei.Joc dupa pariurile zilei la http://www.bursapariuri.ro pe platforma Betfair. Fac profit cu bursapariuri.ro.

xantia

 @saulin amiens-tours 1-1;angers-bastia 1-1,astea 2 te-au scos ,nu merge sa pui mereu pe o echipa daca este mai buna ca va castiga ,ex este chiar ieri cand atalanata ia casapit pe roma cu 4-1,deci ….think smart ,,,alege la un megi ce este cel mai probabil lucru sa iasa ca tip de pariu nu castigul mare si de moment conteaza ca ii poti pierde ziua urmatoare pe o surpriza

xantia

 @marcelpopescu nicioada sa nu joci pe ce spun altii,joaca pe banii tai pe ideile tale ,pe filingul tau

marcelpopescu

 @xantia Multumesc de sfat , asta nu inseamna ca sunt robot am si eu strategiile mele dar merg maxim pe 2 strategii una a mea si una care am invatat-o la bursapariuri.ro . Imp e la sfarsitul lunii cand trag linie .

xantia

 @marcelpopescu cu placere ,si cat mai multe pariuri castigate

Alex Spa

la tenis am auzit ca multi castigau pariind pe scor corect al game-ului (castiga la 0, la 15, la 30) al favoritului…sau cel putin al celui care serveste (in meciuri echilibrate). de exemplu pui 5 lei pe fiecare si au cote maricele sau pui doar pe doua dintre ele, sansele de castig sunt maricele, varianta este testata de mai multi pariori profesionisti.. cred ca la tipul asta de pariuri se referea cineva de mai sus (andreea)… astept pareri

Lucian Davidescu

Da, se poate face arbitraj şi în interiorul unui joc, dar riscurile de-a calcula greşit/târziu sunt mult mai mari

Marius Gabriel

ce

Vieru Tudor

Programul lor functioneaza doar daca ai 2 variante de pariu…Eu am program pentru n variante,dar pariurile profitabile sunt foarte rare.Aveti vreun sfat cu privire la sportul spre care ar trebui sa imi indrept privirea?Ce am mai gasit,am gasit in ligile secunde din campionatele slab cotate.

Lucian Davidescu

Nu contează sportul sau liga, contează doar să fie numai două variante de rezultat.

Balan Marius

pot fi si 3 variante de raspuns daca: 1= 1.20; X= 4.5 si 2= 5. atunci vei castiga doar ca trebuies sa pariezi acelasi meci la doua case de pariuri diferite , aceste cote nu le vei gasi nici o data la aceias casa de pariuri

Neculae Daniel

si ce te faci cand iti iese rezultat final 1 ? ..cota 1.20 ,iar la casa de pariuri s-a dat cota 1 la acest meci?ptr ca au dreptul sa anuleze orice pariu si iti va da banii inapoi ,dar pe celelalte rezultate la cealalta casa de pariuri le pierzi ptr ca nu se anuleaza meciul? aaaaaaa???????????? sau mai rau sa.ti anuleze x-ul sau 2-ul care sunt cote mai mari unde poti perde mai multi bani? cati ani iti trebuie de arbitraj sa mai joci sa-ti recuperi gaura ! cai verzi pe pereti ptr talalai !

Vieru Tudor

Ba da,conteaza foarte mult sportul si liga pentru ca la meciurile importante,la 2 case de pariuri cotele sunt relativ apropiate,pe cand la un meci din liga a doua suedeza (cum am gasit mai demult) cotele difera destul de mult si astfel iti iese calculul.Si nu trebuie sa fie NUMAI doua variante de rezultat,pot fi si 50,eu iti spuneam ca am programul meu propriu facut in C++ care face ce face si asta de pe site,dar ca pot folosi cate variante de rezultat vreau…

Lucian Davidescu

Asta e corect, sunt şanse mai mari să găseşti greşeli la meciuri obscure.

mos craciun

Ironia sortii … am dat de site-ul asta, cautind informatii pentru o sera de capsuni. De ce ironie? Am scos banii pt. sera … de la casele de pariuri. Cistiga doar cei care stiu cind sa se opreasca!

Ok. Ca sa revin la subiectul initial. Arb-uri sau surebet-uri fiecare le spune cum vrea. Eu asa am facut banii. Am citit aproape toate posturile. Lumea zice ca sunt greu de gasit. Eu zic ca nu. Cautati la meciurile de tenis. Back la bet 365 la combinatiile de trei seturi jucate (cind maximul este 3; sau 5 daca se joaca 3/5)si lay la betfair la „Set Betting”. Se cistiga net (dupa comisionul betfair) intre 1-1,5% din suma totala pusa ca miza, atit back cit si lay. La banca primesti dobinda cca 5% pe an. Succesuri!

Danilovik

Daudreptate la mos craciun la partea cu tenis, de ce? Nu ma refer la arbitraj(sau alte escrochereli)!!!
Tenisul nu are varianta egal, si acest lucru cred ca ii deruteaza pe „stiti voi cine”.
M-am gandit la o progresie aritmetica, iau suma b o inmultesc cu 2, castigul il inmultesc cu 2 si tot asa…
Imi venise ideea de aici :
2 meciuri sa fac cota 2 -> meciurile au cota mare peste 1.4 ceea ce este foarte mare ca cealalta cota sa fie scazuta
3 meciuri sa fac cota 2 -> meciurile ce au cota mai mare de 1.2 si mai mica de 1.3(trebuie sa fii om si nu program sa iti dai seama de cealalta cota daca merita sau nu)
ce vi se v-a intampla:
10*2=20->20*2=40->40*2=80->80*2=160. Ma opresc aici.
iau de la capat cu 40 pana la 160.
pana la 160 este suma pe care mi-o permit eu sa nu fiu in pierdere.
SI bagati de seama sa nu pariata pe ce nu cunoasteti ca un program de calculator.
Al treaba cum s-ar putea remedia situatia cu tenisul este ar fi ca cotele sa nu se inmulteasca ci sa se adune,
1.28+0.3+0.2=1.88
1.28*1.3*1.2=1.999
Diferenta mica la pariuri mici, dar cand e vorba de o casa de pariuri este deja alta chestiune.
Eu zicca atat cat se poate sa profitam de acest lucru.
Sunt student, si am nevoie de bani, si credeti-ma treaba merge, orice contraargumente ai avea pentru ca atunci cand pierzi ai cum sa acoperi pierderea la urmatorul pariu.
Cifra magica de la tenis, numarul 2 si Sfintul 5 de la facultate.

Covaci Valentin

casele de pariuri au cote asemanatoare

Lucian Davidescu

…cu excepţia cazurilor când nu au

Radu Arges

profitul este foarte slab….. si trebuie sa ai si timp berechet sa cauti evenimentele care se incadreaza intr-o asemenea categorie…

riscograma

Profitul ponderat cu riscul este foarte bun. Ceea ce înţelegi tu prin profit este de fapt (după principiul „avantajul casei”) pierdere.

Andrei Madalin

salut,imi poti raspunde la o intrebare?

Cristyan Bruma

:))

silver20

cea mai buna metoda de a castiga la pariuri o descoperi singul pe parcursul activitatii tale legate de pariuri; nu exista metoda sa returneze un procent de reusita de 100%; cu metoda personala trebuie sa ajungi la un numar de pariuri castigate de asa natura incat sa ai o marja de profit rezonabila la asteptarile tale; ca faci un profit zilnic de 10, 20, 50 lei sau mai mult si este constant e bine pentru tine si ai sa vezi ca in timp mai lung se simte diferenta; trebuie sa fii cumpatat in ceea ce pui si sa ai o limita zilnica dupa care sa te opresti daca esti pe profit si sa nu mai joci pana cel putinn a doua zi; pentru mine personal merge metoda cu parierea live pe 1 sau maxim 2 evenimente pe talon cu sub 1,5 goluri pana la pauza; daca reusesc sa acopar o cota de 3-4 pe zi castigatoare ma opresc si numai pariez decat a doua zi ca doar mi-am facut planul daca am pornit de la o miza de 20 de lei; inca ceva da mi-a iest sub 1,5 la un meci pana la pauza nu mai incerc si in repriza a doua ca exsita riscul sa nu mai fie castigator pariul si atunci caut alt meci; daca nu reusesc sa fac cota propusa pe ziua respectiva sau simt eu ca nu merge treaba pe meciurile din ziua respectiva, iar ma opresc si astept momentul potrivit. va doresc bafta cu descoperirea metodei castigatoare!!!

Lucian Aurel

castigi pe draku.

silver20

nu trebuie sa te grabesti; e nevoie de multa rabdare si atentie in alegerea pariurilor daca vrei sa fie castigatoare; la final de luna cand trag linie daca am 200-300 ron fata banca de la inceputul lunii ma declar multumit si ma pregatesc de luna urmatoare; la inceput si eu eram nerabdator sa castig si dupa 3-4 meciuri castigate consecutiv o dadeam in bara; acum am acumulat ceva experienta si am mai multa rabdare; plus de asta imi stabilesc de la inceput ce cota sa acopar pe zi.

puiu56

ce vreau sa va intreb ;stie careva daca exista vreo aplicatie soft care sa faca comparatia intre cotele a 2 case de pariuri ,ca sa o faci manual cere prea mult timp


Barsauan Claudiu

datimi si mie ceva ponturi fratilor ca nu ma descurc deloc

Costache Danut

cel mai sigur este sa joci la sansa dubla. Echipa care are cota mai mica are sanse mai mari sa castige .

silver20

poti vedea foarte simplu comparatiile intre cote la fiecare meci daca te folosesti de detaliile folosite de flashscore; daca esti interesat de comparatii mai avansate poti folosi un bet radar sau un dropping odds; mai poti folosi si arbjtrajistul de cote de la annabet.com sa vezi daca se poate face vreo manevra pe mai multe case de pariuri.

Scorpions

Am gasit zilele trecute un blog pronostic sportiv care ofera biletul zilei pentru meciuri de fotbal merita vazut mi o iesit 100% predictile lori.

Sandu

pe acest blog intradevari sunt ponturi bune la pariuri in fotbal

la meciul de azi vad 2 variante bune.

Qadessh Bogdan

ce faci de iese x ul?

Andrei Braharu

ai facut o treaba :))

Marchis Razvan

la tenis X ??? lolica

vlad

pe http://www.tipp3.at am gasit cotele respective pentru calificari la campionatul mondial si amicale
luxemburg-portugalia …pronostic 1 cota 20
germania–insulele feroe pronostic 2 cota 50
spania–arabia saudita pronostic 2 cota 11
brazilia–sud africa pronostic 2 cota 10
brazilia –china pronostic 2 cota 11
eu o sa pariez pe fiecare dintre meciuri 10 lei… pe un bilet , un singur meci a cate 10 lei. investitia este de 50 de lei castigul minim este de 1 milion. meciurile braziliei si al spaniei sunt amicale. din astea 5 meciuri cel putin o surpriza se intampla.parerea mea. ce parere aveti?

silver20

sa sper ca ai dreptate cel putin cu un meci; bafta!!!

At Radiodjone OnlyTrance

CEL MAI BUN SITE DE INVESTITII – CEL MAI BUN PROGRAM DE INVESTITII
CASTIGA BANI ONLINE FOLOSIND UNUL DIN CELE 3 PLANURI DE INVESTITII
MULTIPLICAND BANII TAI IN NUMAI 70 DE ZILE FARA SA FACI NIMIK.
LA INSCRIERE PRIMESTI 10$ BONUS CLICK AICI :
http://www.justgetmoney.com/DJ1130061

silver20

ce spui tu acolo cu link-ul ala sunt numai balarii; nu am vazut pe nimeni din cei care-i stiu si s-au bagat la asa ceva sa scoata vreun ban!!!

Gingis-han Vasile

alege o pla

Laur Baran

an pl ma scos real madrid am pus scor corect 4 zero si sa terminat 4-1 de la 14 milioane da mai am pus meciuri si ale miau esi si real madri ma scos :@:@:@:@:@:@ :*:X:X:@:@:@

Avram Mihai-elvis

castigi o pula. lasativa de pariuri

Adonis Ghiban

greu sa castigi

Mihaela Topuzaru

cf fa trfo

Gingis-han Vasile-Nicolae

am eu o schema beton faci bani garla dar momentan am nevoie de 8 mil sa o incerc:))))

Daniel Violeta

si nu o inpartasesti si nou schema ta?

LeKa Andrei

Urmariti Bundesliga (Eurosport 2) Si pariati..nu se fac blaturi in Germania . Ca se intampla sa fie 2 pauza 1 final..e pura coincidenta. Succes.

silver20

da se pot juca meciuri din zile diferite pe acelasi bilet; conditia minina e ca meciurile respective sa aiba cotele stabilite.

Alex Mitrutz

Am si eu o intrebare: ai studiat vreodata matematica? la ce nivel? Daca ar exista o metoda „sigura 100%” prin care sa castigi tot timpul, casele de pariuri s-ar fi inchis de mult.

Kla Kata Munteanu

imi spune si mie cineva daca se pot juca pe acelasi bilet meciuri care se joaca in zile diferite?

Butnaru Bogdan

normal k se poate

Nadia Chirila

NORMAL POATI JUCA PTR O SAPTAMANA INTREAGA , FARA NICI O PROBLEMA

Jonny Nitro

Prietene eu cred ca esti idiot,unde ai vazut tu meci de tein care un jucator are cota 3 si alalt 3,30 ?nici daca cauti toate casele de pariuri nu gasesti asa ceva,

L 8 APRILIE 2013

Se traieste din pariuri sportive.Din pacate sau din fericire este o lume inchisa!Nu exista om care are o metoda din care isi scoate un profit constant mare sa o spuna cuiva.

Andrei Trofin

daca stii cum sa pariezi castigi

Costache Danut

Exact !

Cristian Mihai

La pariuri tot ce conteaza este norocul !

IONEL

BET CAFE ARENA CEA MAI MARE HOTI COD FURAT LUMEA OARBE

mihai

La pariuri tot ce conteaza este
1. Sa nu pariezi clasic 2. Informatia 3. Sa faci trading. Iata aici un super site romanesc de tranzactii la bursa pariurilor Betfair http://www.tradesport.ro „Tradesport.ro vine in intampinarea pariorilor impatimiti cu o noua abordare, din perspectiva reala a unui venit cert. Gasesti totul intr-un singur loc: tutoriale tranzactii la bursa pariurilor Betfair, analize, blog, forum. Faci bani din sport.”

Emma Em’

o prostie, castigi 1 2 % iar casa de pariuri iti ia 5 % :)) , matematic vei fi pe minus mereu , bani din pariuri nu prea se fac, e doar un hobby in general

Oprea Adriana

Pentru cine are prea mult timp la dispozitie puteti incerca http://www.marketglory.com/strategygame/BoxerLeo01 e un simulator economic si militar.Iar banii castigati in joc se pot converti in bani reali. Pe cei care se vor inscrie ii astept cu un mesaj si il ajut cu instrustiuni suplimentare.

Daniel Dragan

nu cred ca e ceva sigur

Dragnea Daniel

mai sunt ceva ponturi la hochei dar iti trebuie bani multi. Iti ei o echipa de hochei si pariezi de cate ori joaca tot egal,si incepi cu 10 lei in prima zi si adoua zi pui 20 si tot asa pana iese egalul si profitul este de cam 120/130%.principalu este sa ai rabdare si bani. atentie aceeasi echipa mereu sa nu schimbati echipa!!!!!!!

Dragnea Daniel

daca nu te zgarcesti, si vrei sa castigi cate putun dar mai mereu, pune 2,3 duble si dublezi banii, atata tot. dar noi vrem de obicei sa punem 5/10 lei si sa castigam mii de lei :))

Eduard Apostolache

Cea mai tare schemă de pariuri: cum poţi câştiga peste 200.000 de lei extrem de repede

Lupu Monica

Aceste meciuri se gasesc zilnic??? Sauu?? Am cautat azi un meci si nu am gasit!!!!

Ioan Marincuta

Pot castiga la tenis punand mai multe meciuri pe un bilet

Carol Zina

Add a comment…

Zbarcea Dana Lucian

multa inspiratie

METROPOLITAN -Cosmetice si Bijuterii-

La mine este mai simplu si sigur, profit din pariuriule financiare la Bet365 .. doar pe conturile care nu s-a jucat inca la financiar 😉

Ionita Bogdan

Cotele sunt cumparte de catre agenti,ele sunt construote pe o platforma speciala de riscuri si calcule complexes matematice

Gherăsoiu Ioana

Si daca pariez la un meci, sa zicem 200 de lei pe fiecare echipa la aceeasi casa,voi castiga 600,dintre care 400 de lei ii iau inapoi. Castig 200 de lei. Risc ceva?

Mihai Mihail You

Nu inteleg . cum se face ca vreau sa stiu exact chestia asta cum se face sa adun cota de la o echipa de la o casa de pariuri si apoi sa ma duc la alta casa de pariuri si sa adun cota de la aceeiasi ezhipa????

Mugurel Vatavu Niko

Parerea me oameni 90% se gandesc numai la bani si uitam de noi sau cei din jurul nostru si avem o viata de …………… sa fiti iubiti.

Mrn Marian

nu exista asa ceva :))) vrajeala mai exista si varianta de X la un meci ce vorbeste el acolo prosoteala sunt rare fazele care poti sa profiti dar nu tin mult ca le remediaza casele de pariuri

Marius Deliman

Voi sunteti zebzeci! Pariurile trebuie sa fie cu doua variante: victorie sau infrangere cum ar fi pariurile din tenis,snooker,UFC,etc. Doar ca profitul e mic daca sumele pariate sunt mici,trebuie urmarite evenimentele sa fie cu diferente de cote la casele de pariuri.

ghenasha

Salut , asi dori sa va spun ca a fost necesar o noapte intreaga sa citesc comentariile voastre . obositor dar placut

ghenasha

Mai mult de atat . pariezi zilnic onlain . am pierdut cateva mii de euro la meciuri over 0.5 culmea se teminasera 0-0 . si nu o singura data . am pariat si pariezi live . desigur am pierdut si la tenis . Am pierdut pe Kozlova cand a jucat in turcia si conducea cu 5-0
Ghinion , :)) dar nu o singura data am pierdut cand cota era de 1.01 say chair 1.005 .credeti-ma aproape zilnic bad in tennis surprise si in baschet . de fotbal nu mai spun .dar toate aceste pierderi may invatat sa analizezi mai bine si probabil voi deveni mai bun parior .acum evit live cotele de 1.01 . sau mau mici . sper sa gasesc o metoda mai buna , si poate voi ma veti sfatui . Va doresc tuturor succes , si cat mai multi bani castigati . 🙂

silver20

Majoritatea caselor de pariuri se apără bine de arbitraj care este o metodă bună de câștig la pariuri. Mai bine poți juca in mod clasic, dar cu protecția băncii printr-un sistem de pariere cu 5-8 pasi care să-ți protejeze si bugetul.

…..

daca ar castiga toti din pariuri … n am mai avea nevoie de alte job uri … sa ma pis pe ele de pariuri … ca s au dus banii si sanatatea acolo @!@

sebastian

va dau eu o metoda de castigat la pariuri dar nu puneti sume mari ca riscati sa va blocati.Luati un meci de fotbal unde cota acasa sa fie 2 sau peste 2 egalul sa aiba cota 3 sau peste 3 iar echipa din deplasare sa aiba cota 3 sau peste 3. Pune-ti o suma mica de bani la fel pe toate cele trei cote . In fotbal apar surprize sa jucam atunci si noi cu surprize.Va va iesi un rezultat din cele 3 cote sa presupunem ca iese 2 cu o cota de 3,20 foarte frumos nici nu ai dureri de cap ti-ai scos bani si putin castig dar nu aceasta este metota ca la fel de bine poate sa iasa 1 si sa fi pe pierdere.pentru cei care vor sa afle metoda scrieti-mi pe e-mail deoarece metoda necesita o buna explicatie si vreau sa nu va incurcati. sebi_johann[at]yahoo.com

biletu-zilei.com

Febra jocului, mirajul castigurilor, sansa de a te imbogati peste noapte – oricare din aceste trei elemente ar putea fi un motiv plauzibil pentru care tot mai multi romani aleg sa joace la pariuri sportive.

Pentru a da lovitura, pariorii apeleaza la variante diverse: isi incearca norocul la case de pariuri autohtone, care au agentii peste tot; joaca la case de pariuri online, unde sau sansa de a castiga bonusuri si jackpot-uri insemnate; altii joaca la loterii, in speranta de a ghici combinatia de numere castigatoare care le poate schimba viata.

Mentin discutia totusi la nivelul pariurilor sportive, indiferent ca este vorba de pariuri online sau offline. Exista cateva reguli dupa care trebuie sa te ghidezi in momentul in care alegi sa iti incerci norocul; aceste idei nu trebuie sa le privesti insa ca pe niste reguli, ci ca pe sfaturi practice, care iti pot creste sansele de castig.

Te-ai familiarizat cu sistemul, ai aflat ce inseamna 1, X si 2, dar mai trebuie sa stii si urmatoarele lucruri:

Nu e recomandat sa pariezi pe un numar mare de evenimente
Probabil ai vazut, mergand prin diverse agentii de pariuri, jucatori care plecau de la casa de bilete cu adevarate „pomelnice” – pariuri plasate pentru peste 20 de meciuri. Foarte putini dintre acei jucatori reusesc insa sa castige. Matematic vorbind, probabilitatea de castig scade cu cat numarul de evenimente jucate pe bilet este mai mare.

Unii iti vor recomanda sa joci cate un meci pe bilet, altii maxim 3 evenimente sportive. Cat timp pastrezi o limita rezonabila – maxim 5 meciuri – ai sanse mult mai mari de castig decat cei cu „pomelnicele”.

Alege cote rezonabile
Pentru fiecare dintre meciuri poti sa alegi o cota. Acestea variaza intre 1 si 100. Cota de 1 o primesti daca meciul este anulat, intrerupt sau amanat pentru diverse motive; cota de 100 o primesti de obicei pentru pronosticuri fantastice – ca idee, daca ultima echipa clasata in ultima liga din campionatul romanesc ar reusi sa invinga campioana europeana.

Ideea este sa fii rezonabil si sa nu plasezi astfel de pariuri stiintifico-fantastice. Ce inseamna o cota rezonabila? Majoritatea pariorilor iti vor raspunde la fel: o cota de maxim 2 (desi chiar si la o cota de 1,10 poti avea surprize uneori).

Cumulez si cu prima idee, de a paria maxim 5 meciuri. La cele 5 evenimente vei avea o cota aproximativa de 15-20 – nu e nici exagerat de mult, dar nici foarte putin.

Evita extremele
Acest sfat se refera la suma pe care vrei sa o investesti intr-un bilet la pariuri. Parerile sunt impartite din nou: sume mici inseamna si castiguri mici, sume mari pot aduce si castiguri mari. DAR pot aduce si pierderi mari!

Din nou trebuie sa fii chibzuit si rezonabil si sa pariezi pe sume gandindu-te si la bugetul de care dispui. Altfel, daca vei exagera, vei paria mult si vei pierde, spui adio si sanselor viitoare, pentru ca nu iti vor mai ramane bani nici macar pentru a mai plasa vreun alt bilet.

Ai rabdare, asteapta, nu te grabi!
Nu este obligatoriu necesar sa pariezi in fiecare zi. De preferat este sa astepti zilele in care oferta de pariere este una vasta, in care ai suficiente evenimente dintre care poti sa alegi.

Daca ajungi sa pariezi in zile cu evenimente putine, pe meciuri despre care nu ai habar nimic – nici nu ai auzit vreodata de respectivele echipe si nici nu stii cum au evoluat – sansele sunt foarte mari ca biletul plasat sa fie necastigator.

Vrei sa castigi zi de zi, e de inteles, dar trebuie sa ai si rabdare uneori.

Documenteaza-te
Jocul la pariuri sportive nu inseamna doar noroc, inspiratie sau intuitie. In niciun caz nu e acelasi principiu ca si cel de a juca la loto, de a paria in cazinouri sau la aparate de tip slot-machines. Pentru a putea paria la pariuri sportive ar trebui sa te si documentezi temeinic.

Inainte de a alege meciuri si evenimente pe care sa le plasezi pe un bilet, recomandarea este sa verifici in prima faza cotele – respectand rezonabilitatea de la punctul 2 – si mai apoi rezultatele anterioare, istoria confruntarilor respectivelor echipe, evolutiile in clasamente si competitii.

De asemenea te pot ajuta foarte mult informatii de tipul stirilor sportive – vezi forma jucatorilor, afli care dintre ei sunt accidentati, suspendati sau menajati de antrenor pentru meciuri viitoare. Asa vei fi in deplina cunostinta de cauza si vei putea face acele predictii care sa iti ofere castigul asteptat.

Nu paria doar la agentii si case de pariuri fizice
Aici am o explicatie mai lunga si mai multe recomandari. Cand spun sa nu pariezi DOAR acolo ma refer la faptul ca poti sa profiti si de ofertele de pariere la casele de pariuri online.

De ce ai alege sa pariezi online? Motivele sunt destul de multe.

E mai comod, nu mai trebuie sa te deplasezi pentru a pune un bilet.
Banii investiti sau castigati sunt retrasi sau virati direct in contul tau personal.
Poti sa pariezi live, chiar in timpul meciurilor aflate in desfasurare.
Poti sa vizionezi in direct (doar la unele case de pariuri online) meciurile pe care ai pariat.
Ai parte de bonusuri atractive.
Cotele si posibilitatile de pariere sunt mai avantajoase decat la pariurile plasate direct in agentii etc.
Ma opresc doar la unul dintre detalii: bonusurile pe care le poti primi daca alegi sa pariezi online. Exista un numar mare de case de pariuri online, fiecare cu bonusuri distincte. Daca vrei sa afli totul despre bonusul Unibet, Fortuna, SportingBet sau Netbet (acestea sunt cateva din casele de pariuri licentiate in Romania), trebuie doar sa accesezi http://www.biletu-zilei.com.

Poti avea parte de un pariu fara risc, de un bonus la inscriere constand in dublarea sumei depozitate pentru pariere si multe alte variante care efectiv iti cresc sansele de a castiga. Poti chiar sa beneficiezi de un bonus daca te inscrii si plasezi pariuri utilizand aplicatia dedicata pentru smartphone pe care casa de pariuri online o pune la dispozitie.

La casele de pariuri fizice nu beneficiezi de toate aceste avantaje – de ce nu ai profita de ele prin comoditatea pe care ti-o ofera online-ul?

Pastreaza o atitudine pozitiva
Chiar daca norocul nu este factorul principal care iti poate aduce castigurile la pariuri sportive, are totusi partea sa de influenta. Asadar, nu trebuie sa il alungi printr-o atitudine negativa. Nu trebuie sa pleci de la bun inceput de la ideea ca vei pierde pronosticurile plasate, ci dimpotriva.

Nu e un sfat care iti va aduce neaparat castiguri, dar iti va fi de folos.

Urmareste cu atentie cotele
Acele cote rezonabile de care vorbeam la punctul 2 se mai modifica uneori. Poate ca ai observat sau poate ca nu, insa se mai intampla ca anumite cote ale evenimentelor sportive pe care poti paria intr-o zi sa cunoasca fluctuatii.

Astfel de modificari apar in functie de numarul de persoane care au pariat pe un anume meci, de sumele investite pe unul dintre rezultate, sau de informatii de ultima ora – accidentarea sau indisponibilizarea unui jucator foarte important.

In functie de evolutia cotelor, vei putea face si alegerea potrivita: cotele care scad reprezinta evenimente cu sanse mai mari de castig, iar cele care cresc devin mai improbabil sa se adevereasca.

Tine-te la curent cu toate noutatile
O parte de noroc si trei parti de informare – cam asta ar fi ponderea la pariurile sportive. Important devine insa un fapt: ai acces la foarte multe informatii, cu ajutorul internetului. Sursele sunt nelimitate: publicatii sportive online, stiri si actualizari oferite de site-urile echipelor participante, forumuri de pariori si multe, multe altele.

Abia dupa ce te-ai pus la curent cu tot ceea ce se poate sti despre un meci, poti plasa un pronostic corespunzator.

Ajuta-te de sfaturile tipserilor
Poate ca nu ai timpul sau dispozitia necesara pentru a te documenta, pentru a te informa cu exactitate despre anumite evolutii, statistici sau clasamente. Exista insa persoane care fac asta zilnic si ofera pronosticuri pertinente de fiecare data.

Este vorba despre tipseri – un ajutor pe care te poti baza oricand, indiferent daca esti incepator in domeniul pariurilor sportive sau daca ai cativa ani de experienta in spate.

Vei castiga in functie de cat vei investi
Cu cat vei paria sume mai mari, cu atat si castigul va fi mai mare, prin inmultirea cu cota totala. Dupa cum spuneam si anterior, nu te poti astepta ca plasand un bilet cu o suma modica sa ai parte de castiguri extraordinare – acelea sunt exceptii sau cazuri foarte rare.

Daca vei creste suma pariata – desigur, in functie de posibilitati – si vei reduce numarul de evenimente plasate pe un bilet, iti poti creste sansele de castig considerabil.

Bucura-te de fiecare castig
Nu are rost sa fii dezamagit, pentru ca norocul nu iti va surade de fiecare data. Chiar si atunci cand ai parte de un castig mai redus, trebuie sa iti pastrezi aceeasi nota optimista mentionata la punctul 7.

Oricine si-ar dori sa poata castiga cu o suma minima investita acel premiu in bani care sa ii asigure stabilitatea financiara. Totusi, nu se intampla asa decat foarte rar. Daca vrei intr-adevar sa poti castiga la pariuri sportive, urmeaza sfaturile anterioare – iti vei creste sansele si poate ca intr-o zi norocul iti va surade.

IONUT

Ok, metoda:
1. Alege cel puţin două case de pariuri diferite, cu evenimente similare (cu doar două variante – victorie sau înfrângere) şi la care să poţi plasa pariurile rapid şi uşor.
2. Urmăerşte diferenţele de cotaţie. Cu cât sunt mai mari, cu atât sunt şanse pentru un pariu mai profitabil. Oportunităţile sunt rare. Fie ai mult timp şi răbdare, fie îţi găseşti o aplicaţie software care să te ajute

UNDE POT GASI UN ASTFEL DE SOFT ?

Capitanul

Ce mai faceti pariori in suferinta?nu a mai postat nimeni nimic de ani de zilem pe aici;cei cu sfaturile si strategiile postate sunteti in regula?suntei plini de bani si ne ati uitat pe astia care inca cautam metode fantastice?

ADRIAN PADURE

sall.pot afla cum procedezi cand pariezi pe negru,rosu.indiferent de ce culoare de exeplu daca pun pe rosu si pierd de 3 si a 4 oara castig .dupa asta este necesar sa sterg toate pariurile si pariez din nou pe cealalata culoare corect

Petre

Am încercat frate nu am găsit aceiași cota am urmărit timp de 1 luna !!!!

Lola

well done, like it

Andrada

Interesnt acest artico, erita ctit eoarece contine informatii utile, multumesc