Riscograma

Cum să câştigi la pariuri sportive tot timpul: metoda sigură 200%

„Ironia sortii … am dat de site-ul asta, cautind informatii pentru o sera de capsuni. De ce ironie? Am scos banii pt. sera … de la casele de pariuri. Cistiga doar cei care stiu cind sa se opreasca! Ok. Ca sa revin la subiectul initial. Arb-uri sau surebet-uri fiecare le spune cum vrea. Eu asa am facut banii. Am citit aproape toate posturile. Lumea zice ca sunt greu de gasit. Eu zic ca nu. Cautati la meciurile de tenis. Back la bet 365 la combinatiile de trei seturi jucate (cind maximul este 3; sau 5 daca se joaca 3/5)si lay la betfair la “Set Betting”. Se cistiga net (dupa comisionul betfair) intre 1-1,5% din suma totala pusa ca miza, atit back cit si lay. La banca primesti dobinda cca 5% pe an. Succesuri!” Comentariu lăsat de „Moş Crăciun”

Cel mai citit articol de pe riscograma până săptămâna trecută a fost unul care încerca să demonstreze conceptul de arbitraj: Cum să câştigi la pariuri sportive tot timpul – metoda sigură 100%.

Cum să câştigi la pariuri sportive tot timpul: metoda sigură 100%
Cum să câştigi la pariuri sportive tot timpul: metoda sigură 100%

În trei ani, textul a fost citit de peste 140.000 de ori, o cifră demnă de o cauză mai bună. Arbitrajul, în orice domeniu, este o ocupaţie care cere educaţie, muncă şi răbdare şi care poate aduce profituri micuţe dar sigure. Dar nu pentru atât de mulţi oameni simultan: „Singura limitare: când piaţa se aglomerează, profiturile se împart la din ce în ce mai mulţi arbitrajori”, avertizam încă de atunci.

Ceea ce n-am spus atunci este un lucru banal şi evident pe care căutătorii de câştiguri rapide îl scapă de cele mai multe ori. Există o altă metodă sigură de a face bani din pariuri sportive, dar la volume mult mai mari. Metoda este… să îţi deschizi propria casă de pariuri. Desigur, avertismentele rămân în picioare: trebuie educaţie, muncă şi răbdare – la care de data asta se adaugă mulţi bani – iar dacă piaţa se aglomerează de case, profiturile încasate de la pariori (şi pretinşi arbitrajori) se subţiază. Reguli valabile în orice afacere, de altfel.

Dar motivul acestui text nu este goana generală după profituri uşoare. Ci faptul că s-a întâmplat improbabilul: un text despre pariuri sportive tocmai a fost detronat de altul – venind de departe din urmă – despre educaţie, muncă şi răbdare. Semn că oaspeţii veniţi de pe google încep să înţeleagă ceva din criză: 7 idei de afaceri în agricultură profitabile pe suprafeţe mici şi foarte mici

Lucian Davidescu

Caută ce am mai scris

Află când scriem ceva nou